IZBJEGNITE SKANDALE I NEPRIJATNOSTI: Kada želi da vam preotme dečka obavezno uradite ovo!

Najvažnije je da zadržite samokontrolu. Sad kad smo to raščistili, evo nekoliko korisnih savjeta:
Ne miješajte se
Iako je situacija takva da vam vjerovatno krv ključa od bijesa, najpametnije što možete da uradite je da se pravite ludi. Nemojte da im prilazite, a naročito nemojte da ulazite u raspravu, ni sa njom ni sa njim.
Ako se svađate s njom, spuštate se na njen nivo i ponašate se kao prostakuša. Ako njega napadate i optužujete da joj je dao povoda – eto svađe na vidiku.
Ne optužujte partnera za to što se desilo ni kasnije
Smirite se, dišite i ne reagujte u afektu. Ako ga neosnovano optužujete može se desiti da ga to zaista povrijedi i da svojim nepovjerenjem sve uprskate.
Provjerite činjenično stanje
Ako imate utisak da je to bilo više od usputnog flerta, razgovarajte s partnerom. Obratite pažnju na njegovo ponašanje, tako ćete najbolje moći da utvrdite da li je vaša veza u opasnosti ili ste vi od komarca napravili magarca.
Pokušajte da se usaglasite oko “pravila ponašanja”
Razgovarajte i probajte da nađete neku sredinu. Možda on misli da je malo flertovanja tu i tamo ok, sve dok se zadrži samo na tome. A vas možda već to pogodi kao da vas je zaista prevario. Ili obrnuto, naravno. Ali, ako se volite, sigurno ćete naći način da nekako usaglasite mišljenja po ovom pitanju, tako da vaša veza opstane.

Primjedbe