Ovo su četiri najpasivnija horoskopska znaka

Kad je zabrinut, a to je često, Raku se ne da ni mrdnuti. Preciznije, povremeno će ga zahvaćati naleti užurbane aktivnosti u nastojanju da ukloni izvor živciranja i riješi problem, ali ubrzo će se vratiti potpunom mirovanju u ležećem stavu. Neproduktivno mozganje crpi mu energiju i oduzima volju za bilo što osim spavanja, piše “tportal“…
Srebro: Ribe
Ribe su vrlo osjetljive i lahko upadaju u stanje stresa, u kojemu – razumije se – nemaju motivacije ni za što. Čak ni za prehranu: kao i Raka, uzrujane Ribe češće hvata anoreksija nego potreba za prejedanjem. Potrebno im je mnogo vremena, prostora i ohrabrenja za povratak kakvoj-takvoj aktivnosti.
Bronca: Strijelac
Strijelac pasivan? Ne, nismo se zabunili. Oni su aktivni kad im se prohtije, a to je kad zaključe da je nešto ugodno i zabavno (hrana, sport, izlasci, se*s…). Kad se radi o obavezama, izuzetno je darovit u pronalaženju bilo kojeg oblika bijega od napora. Najradije zasjedne u fotelju i gleda nešto potpuno nezahtjevno na TV-u.
Nagrada za fair play: Bik
Bik voli da su svi poslići obavljeni (skuhano, oprano, opeglano, pometeno…). Samo da ih obavi neko drugi. Ako nije te sreće, dugo oklijeva prihvatiti se posla i troši vrijeme na buljenje kroz prozor ili izlet u frižider. Kad se napokon pokrene, radi vrlo predano, ali čim obavi zadatke, vraća se staroj ljubavi – pasivnosti.

Primjedbe