Šta vam trenutno najviše nedostaje!? Otkrijte birajući jedan od simbola…

Nudimo vam jednostavan test koji će opisati vaše trenutno stanje i ono što vam sada nedostaje.
Jednostavno izaberite simbol koji vam se najviše dopada:
Test – Uspesnazena.com

A sada ćete i saznati njegovo značenje:
1. Simbol “Ljubav”
Simbol “Ljubav” – Uspesnazena.com
Crvena boja predstavlja želju za pažnjom, uspjehom i nesavladivu težnju ka svemu što vam budi emocije i pruža ispunjen život. Potrebni su vam jaki utisci i osoba koja bi mogla da zadovolji tu vašu potrebu. Vjerovatno vam je upravo zato ovaj simbol i privukao pažnju, piše “Uspešna žena“…
2. Simbol “Vjera”
Simbol “Vjera” – Uspesnazena.com
Zamišljeni ste i želite da vaše misli i želje po svaku cijenu pronađu svoj odraz u stvarnosti. Želite da ovladate posebnimznanjima i snagom šarma, pred kojim niko ne bi mogao da odoli. Sada vam nedostaje nadahnuće i izvor na kome biste mogli da pronađete nešto korisno za sebe.
3. Simbol “Vječnost”
Simbol “Vječnost” – Uspesnazena.com
Crna boja simboliše želju da se ukloni sve što razdražuje. Vi želite da promijenite svoj život i da pokušate da ispravite čak i ono što od vas ni ne zavisi, ali stalno vraćanje na događaje iz prošlosti vam stvara utisak da se vrtite u krug. Lišavate se odmora, ne možete da se prepustite i da prestanete da mislite o onome što vas muči, a upravo to je ono što vam je trenutno neophodno.
4. Simbol “Sila”
Simbol “Sila” – Uspesnazena.com
Žuta boja simboliše želju da riješite problem, sa kojim već dugo ne možete da izađete na kraj, nadate se sreći i iščekujete je. Sada želite da dobijete priznanje i poštovanje, zato što osjećate da vam samo to može dati snage za dalje funkcionisanje.
5. Simbol “Harmonija”
Simbol “Harmonija” – Uspesnazena.com
Vi želite da budete samouvjereniji na sve moguće načine, ali i da poboljšate kvalitet svog života. Volite da učite druge i želite da se dopadnete ljudima oko sebe. Upravo u ulozi učitelja postižete pravu harmoniju sa samim sobom.
6. Simbol “Sreća”
Simbol “Sreća” – Uspesnazena.com
Imate jaku potrebu za odmorom. Želite da budete u prijatnoj atmosferi i da uživate u emotivnom miru. Svaka vrsta konflikta vam oduzima snagu, i zbog toga se trudite da pred mnogim situacijama zatvarate oči. Vaša glavna potreba je da posvetite sebi pažnju i da se odmorite onako kako vama odgovara.
7. Simbol “Tajna”
Simbol “Tajna” – Uspesnazena.com
Nalazite se u stanju harmonije, bez napetosti, osjećate se potrebnim. Otvoreni ste za nova osjećanja i produhovljene misli. Pri tome, ljudima u svojoj okolini se ne činite jednostavnomosobom, ostavljate utisak osobe, koja zna neku tajnu, ali se ne žuri da je dijeli sa drugima.
8. Simbol “Pravda”
Simbol “Pravda” – Uspesnazena.com
Ne želite da dajete sebe i hoćete da se ogradite od svih uticaja, da se ne biste izlagali provokacijama. Pri tome ste već jako umorni, i to je sve teže kontrolisati. Možda ste sada izuzetno opterećeni poslom ili učenjem. Organizujte sebi nekoliko dana odmora da biste povratili snagu.

Primjedbe