11 predivnih ideja za venčanje zbog kojih ćete jedva čekati da kažete DA

1. Srca od brašna

Srca od brašna
Foto: apracticalwedding.com
Ideja za sve letnje mlade i mladoženje - ukrasite stazu kojom ćete vi i zvanice proći raznobojnim šarenim srcima od brašna.

2. Poslužavnik umesto knjige gostiju

Poslužavnik umesto knjige gostiju
Foto: somethingturquoise.com
Neka se vaša porodica i prijatelji potpišu u knjigu gostiju koju ćete zapravo koristiti u kući u godinama koje dolaze. Sve što vam je potrebno jeste malo lepka i smole.

3. Karice sa imenima na šišarkama

Karice sa imenima na šišarkama
Foto: honestlyyum.com
Koristeći stvari koje možete naći u dvorištu sjajan je način da uštedite novac dok planirate venčanje. Pomoću šišarki napravite rezervacije mesta koje će biti savršene za jesenje venčanje.

4. Kutija za venčanje

Kutija za venčanje
Foto: somethingturquoise.com
Kad smo već kod jesenjih venčanja, ako želite slatku i sofisticiranu kutiju, nabavite bundevu iz lokalne prodavnice i napravite je sami.

5. Ukrasi za sto od peska i cveće

Ukrasi za sto od peska i cveće
Foto: somethingturquoise.com
Za one koji žele da im se gosti osećaju kao na plaži, ova ideja je sve što je potrebno - jeftina, jednostavna i prelepa!6. Kulise od čipke i traka
Kulise od čipke i traka
Foto: ohlovelyday.com
Bilo da vam je potrebna za sam čin venčanja ili glavni sto, ova jedinstvena kulisa će dodati svežine i boje vašoj svadbenoj dekoraciji. Čipke i trake mogu da se pirlagode bilo kojoj boji i izgledaće sjajno.

7. Starinski brojevi stolova

Starinski brojevi stolova
Foto: oncewed.com
Ako želite da se brojevi na vašim stolovima izdvajaju od svih drugih i da je nemoguće da ih gosti ne primete, zašto ne biste isprobali?

8. Postolje za tortu

Postolje za tortu
Foto: poppytalk.com
Pomoću drvenih svećnjaka, ukrasnih ploča i boje, napravite sami postolje za tortu koje će fantastično izgledati na mladenačkom stolu.

9. Cvetići za kićenje

Cvetići za kićenje
Foto: oncewed.com
Cveće može biti jedno od najskupljih delova venčanja, ali ako imate malo mašte i spretnosti, možete uštedeti mnogo ako sami napraviti cvetiće za kićenje gostiju, bukete i druge aranžmane.

10. Cvetni aranžmani

Cvetni aranžmani
Plastična mrežica u kojoj se prodaje avokado i citrusno voće, savršena je za svetne aranžmane jer je fleksibilna, jaka i jednostavna za upotrebu. Ako koristite tegle, pokrijte mrežom otvore pa pričvrstite poklopcem. Ako koristite vaze, osigurajte aranžman trakom za bukete.

11. Jastuče za prsten

Jastuče za prsten
Foto: elephantineblog.com
Prilično je lako napraviti jastuče za prsten poput onog u prodavnicama. Ako znate barem malo da koristite iglu i konac, biće vam potrebno samo nekoliko minuta.

Primjedbe