12 sjajnih trikova za lepotu kao stvorenih za lenje devojke

1. Da vam manikir duže traje

Da vam manikir duže traje
Foto: ru.pinterest.com
Gel na noktima izgleda sjajno, ali je problem što nokti brzo porastu. Lak sa šljokicama može da vam pomogne da odložite posetu kozmetičarki. Sve što je potrebno da uradite jeste da ga nanesete na bazu noktiju.

2. Produžite život ajlajneru

Produžite život ajlajneru
Foto: indulgy.com
Ovaj trik ne uspeva kod svih ajlajnera, ali možda će uspeti sa vašim. Kada više ne možete da izvučete aplikatorom čiste linije, izvucite ga i opet uvucite sa suprotnim krajem unutra. Sada imate novi ajlajner!

3. Složite odeću za lakša jutra

Složite odeću za lakša jutra
Foto: tuttasbagliata.com
Jutarnji pokušaji da pronađemo neke komade odeće u ormaru ili fiokama, iznervirali bi i monaha iz Šaolina. Složite svoju odeću kako je prikazano na fotografiji i jednim pogledom ćete moći da vidite sve komade. Više nećete morato toliko često da sređujte ormar.

4. Brzo konturisanje

Brzo konturisanje
Foto: cosmopolitan.com
Ako mislite da je konturisanje zamorna i dugotrajna aktivnost, nabavite dva korektora: svetliji i tamniji od vašeg tena. Nacrtajte dve trojke na licu (kako je prikazano na licu) i izblendajte linije.

5. Moderno nošenje kaiša

Moderno nošenje kaiša
Foto: weareladies.net
Slobodan kraj kaiša ponekad izgleda suviše dugačko, pa morate da odlučite šta ćete sa njim: da ga ostavite da visi ili da pronađete drugo rešenje - da vežete kaiš u čvor, na primer. Izgleda zaista neobično i moderno!

6. Napravite lepeza četkicu

Napravite lepeza četkicu
Foto: thegloss.com
Lepeza četkice su zaista praktične za popravljanje šminke ili nanošenje pudera u tankom sloju. Za one koji se još uvek pitaju da li im je potrebna ovakva četkica, ukosnice mogu biti od pomoći.

Primjedbe