Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 30. 10. do 5. 11.

Ovan

Ovan
Foto: bustle.com
Iskoristite krativnost i energiju koju osećate na nešto korisno. Iznenadite voljenu osobu pesmom ili večerom i podsetite se početka vaše ljubavi. Slobodne pripadnike znaka očekuje uzbudljiv vikend.

Bik

Bik
Foto: bustle.com
Zbog porodičnog problema, zanemarićete poslovne obaveze. Iskrenost prema partneru je ključ za uspešnu vezu. Neko iz vaše okoline vam ne želi dobro. Budite oprezni i otvorite širom oči.

Blizanci

Blizanci
Foto: bustle.com
Slobodni Bikovi osećaju opasnu hemiju sa osobom iz poslovnog okruženja. Pripadnici znaka koji su već u romantičnoj vezi ulaze u miran period što se tiče ljubavi. Prijatelju je potrebna vaša pomoć. Kraj nedelje je pun uzbuđenja na svim poljima.

Rak

Rak
Foto: bustle.com
Izlasci, alkohol i druženje sa nepoznatim ljudima neće popuniti prazninu koju osećate u duši. Dok ne otvorite srce, nećete pronaći ljubav koja vam je preko potrebna. Na poslu vas očekuje povoljan period, a moguće je i unapređenje ili povišica.

Lav

Lav
Foto: bustle.com
Osećate preveliki pritisak na poslu, pa se to ispoljava i na ostalim životnim poljima. Ne dozvolite da nevini stradaju zbog vaše nervoze i budite nežniji prema partner. Primićete interesantan poziv početkom nedelje.

Devica

Devica
Foto: bustle.com
Ovo je izuzetan period za sve Device koje se bore za napredovanje u karijeri. Povedite računa kako trošite novac. Za vikend ćete upoznati osobu koja će vam okrenuti svet naglavačke.

Vaga

Vaga
Foto: bustle.com
Ne dozvolite da vam trenutni problem sa finansijama pokvare raspoloženje. Vi ste vredni i uporni i situacija će se lako preokrenuti u vašu korist. Partner vam zamera jer mu se čini da ste više posvećeni svim ostalim sferama života nego njemu.

Škorpija

Škorpija
Foto: bustle.com
Ove nedelje vas očekuje mnogo promena na poslovnom planu. Budite uvek pri ruci šefovima kako biste i vi dobili parče kolača. Nedavno poznanstvo ima tendenciju da postane mnogo više od toga.

Strelac

Strelac
Foto: bustle.com
Koliko god imali obaveza na poslu, ne dozvolite da vaša veza trpi. Pronađite vremena da odete sa partnerom na izlet ili kratko putovanje. Slobodni Strelčevi bi morali biti oprezni kada je u pitanju nova osoba koja će im ući u život.

Jarac

Jarac
Foto: bustle.com
Preopterećeni ste razmišljanjem o budućnosti i da li ste izabrali pravu osobu sa kojom ćete je provesti. Probajte manje da razmišljate o smislu života, već grabite i uzimajte sve što vam on pruža. Ako vas muče anksioznost i depresivne misli, potražite savet stručnjaka.

Vodolija

Vodolija
Foto: bustle.com
Dozvolite sebi malo luksuza kada su u pitanju finansije i trošenje novca, jer ste to svojim vrednim radom i zaslužili. Početak nedelje donosi blage trzavice sa partnerom. Pokušajte da razgovarate i rešite problem, a ne da ćutite i očekujete da vam pročita misli. Oprezno sa alkoholom.

Ribe

Ribe
Foto: bustle.com
Ove nedelje su vam misli svuda osim na poslu. Srećom, imate veliki kredit kod šefa, pa možete sebi da dozvolite malo opuštanja. Ribe koje su u romantičnoj vezi očekuje važan razgovor po pitanju budućnosti, dok one slobodne uživaju u flertu i ne razmišljaju o tome da je možda vreme da nekome poklone svoje srce.

Primjedbe