Izaberite kristal i otkrijte koja vas nesreća iz prošlog života prati

1. Odustajanje od nezdravog ljubavnog odnosa i nastavljanje dalje

1. Odustajanje od nezdravog ljubavnog odnosa i nastavljanje dalje
Foto: meowgag.com
U prošlom životu, najčešće ste bili izolovani i sami, osećajući se napuštenim od drugih. Zato cenite svoje veze i učinićete sve da se one ne raspadnu. Ponekad vidite samo pozitivnu stranu i mogućnosti te osobe i teško vam je da prihvatite da vaši ideali nisu stvarni kada veza počne da se raspada ili nažalost, postane toksična. Kada se ovo dogodi, vi ćete se boriti za svoju vezu duže nego što je zdravo. Ovo je rezultat vaše anksioznosti i straha da budete sami ili da nemate poštovanje drugih. Učenje kako da prepoznate znake upozorenja, sačuvanje vas od povređivanja, slomljenog srca i razočaranja. Ovaj izazov možete imati u svim svojim odnosima, bilo da su porodični, prijateljski, poslovni ili ljubavni.

2. Sumnjanje u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva

2. Sumnjanje u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva
Foto: meowgag.com
U prošlom životu imali ste previše vere u sebe, ali loše promišljene odluke često su davale nepovoljne rezultate. Тakve odluke su i vas i druge stavljale u finansijsku i fizičku opasnost. Zbog ovih grešaka, počeli ste da sumnjate u sebe u prošlom životu, a ta senka sumnje je i danas sa vama. Postoji više načina da rešite ovaj problem, kao što je na primer da ne žurite sa donošenjem odluka, kao da i da budete ponosni na sebe zbog svih mudrih i uspešnih akcija koje ste napravili u poslednje vreme. Još jedan savet: ne tražite previše mišljenja i saveta drugih ljudi. Koliko god bili dobronamerni, samo će vas još više zbuniti.

3. Problem sa verovanjem drugim ljudima

3. Problem sa verovanjem drugim ljudima
Foto: meowgag.com
U prošlom životu, bili ste žrtva lukavstva i prevare, pa ste zato danas uvek na oprezu. Ponekada niste sigurni kome da verujete, pa možda date svoje poverenje baš onima koji će vas na kraju izdati. U ovom životu, ljudi će uvek testirati vašu veru i poverenje u njih. Ključ je da obratite pažnju na svoj instinkt i date ljudima svoje poverenje kada vam otvore dušu. Znaci su uvek su, samo treba pažljivo gledati. Na kraju, ne žurite sa otvaranjem sebe ljudima dok gradite odnose. Nakon nekoliko meseci, imaćete uvid u njihov integritet i moći ćete da odlučite da li su vredni da budu u vašem krugu.

Primjedbe