NIKAD BOLJE NEĆETE IZGLEDATI: 12 tajni i trikova za lepotu koje su izdržale test vremena

1. Možete same uviti kosu pomoću trake za kosu.Uzimajte pramen po pramen kose u i uvijajte ih oko trake. Ostavite tako kosu nekoliko sati ili preko noći, a rezultat će vas oduševiti! Najbolje od svega je što nećete oštetiti kosu kao što biste presom ili figarom!

Možete same uviti kosu pomoću trake za kosu.Uzimajte pramen po pramen kose u i uvijajte ih oko trake. Ostavite tako kosu nekoliko sati ili preko noći, a rezultat će vas oduševiti! Najbolje od svega je što nećete oštetiti kosu kao što biste presom ili figarom!
Foto: weddingware.info

2. Iskoristite plastičnu kreditnu karticu da biste izvukle pravu liniju ajlajnerom

Iskoristite plastičnu kreditnu karticu da biste izvukle pravu liniju ajlajnerom
Foto: pinterest.com

3. Najbolji prirodni piling za vaše telo je piling od mlevene kafe. Odlično se bori protiv suve kože, neravnina i celulita, a fenomenalno i miriše!

Najbolji prirodni piling za vaše telo je piling od mlevene kafe. Odlično se bori protiv suve kože, neravnina i celulita, a fenomenalno i miriše!
Foto: cdn.shopify.com

4. Da bi vaše usne izgledale veće i punije, potrebna vam je samo olovka u svetloj boji. Pogledajte kako da je nanesete!

Da bi vaše usne izgledale veće i punije, potrebna vam je samo olovka u svetloj boji. Pogledajte kako da je nanesete!
Foto: lady-journal.info

5. Da vam se ruž ne bi skinuo, prvo nanesite ruž, a onda stavite na usne puder u prahu preko maramice. Sada možete da se ljubite celu noć!

Da vam se ruž ne bi skinuo, prvo nanesite ruž, a onda stavite na usne puder u prahu preko maramice. Sada možete da se ljubite celu noć!
Foto: abeautifulmess.com

6. Napravite same zaptitnu kutiju za četkice za šminku. Potrebna vam je samo asura od trske ili bambusa, velika elastična traka i mašna. Sjajno izgleda i štiti vaše četkice od prašine!

Napravite same zaptitnu kutiju za četkice za šminku. Potrebna vam je samo asura od trske ili bambusa, velika elastična traka i mašna. Sjajno izgleda i štiti vaše četkice od prašine!

Primjedbe