10 predivnih ideja za nokte koje možete nositi na posao i uvek izgledati kao prava dama

1. Originalni frenč manikir

Originalni frenč manikir
Foto: blog.lulus.com
Kreiranje ovakvog frenč manikira je veoma jednostavno! Vrhove noktiju obojte zlatnom, roze ili crnom bojom umesto osnovne bele, a nakon toga premažite providnim lakom, kako bi lepše izgledalo i trajalo duže. Ovaj stil odgovara i kratkim i dugim noktima.

2. Plavi ombre

Plavi ombre
Foto: blog.lulus.com
Jednostavan, ali i veoma efikasan način da razbijete monotoniju jeste da odaberete slične nijanse plave boje i da svaki nokat drugačije nalakirate, počevši od malog prsta na koji bi trebalo naneti najsvetliju nijansu. Trik je kreirati šik ombre efekat.

3. Nežne i pastelne nijanse

Nežne i pastelne nijanse
Foto: blog.lulus.com
Nežne i pastelne nijanse odličan su izbor kada želite da delujete poslovno. Kako biste postigli efekat mermera, ukrasite nokte četkicom za ajlajner.

4. Mermerni nokti

Mermerni nokti
Foto: blog.lulus.com
Mermerni nokti uvek izgledaju šik i savršen su detalj za svakoga. Iako deluje komplikovano postići ovo, nije uopšte. Nokte prvo nalakirajte u belo. Zgužvajte komadić plastične folije i ubacite u sivi lak, a zatim tapkajte po noktima. Na ovaj način uspećete da kreirate ovaj prelepi dizajn!

5. Tanke linije

Tanke linije
Foto: blog.lulus.com
Ovaj dizajn je savršen ukoliko želite svetliju boju, klasičan ali i trendi izgled noktiju. Obojte nokte u neku neutralniju boju i dodajte srebrne ili zlatne trakice, a možete i istaći ivice crnom bojom. Na kraju nalakirajte nokte bezbojnim lakom.

6. Prirodni prelaz

Prirodni prelaz
Foto: blog.lulus.com
Žene koje vole klasičan izgled obožavaće prirodnije boje laka za nokte. Prvo nanesite svetloroze lak za nokte, zatim na sunđer nanesite beli lak i utapkajte od centra nokta ka vrhu. Na sredini tapkajte nežnije, a kad dođete do vrhova malo intenzivnije, kako biste dobili prelep ombre efekat.

7. Kraljevska bordo boja

Kraljevska bordo boja
Foto: blog.lulus.com
Tamnocrvena je takođe jedna od veoma prihvlačna boja. Monotoniju razbijte tako što ćete napraviti geometrijski šablon na domalom prstu. Kao podlogu odaberite neku nežniju boju, a šare napravite pomoću trake. Taj nokat zatim obojte u bordo i odmah skinite trake.

8. Zlatna geometrija

Zlatna geometrija
Foto: blog.lulus.com
U centru srednjeg prsta narctajte slovo "V", a zatim zlatnom bojom popunite centar tog trougla, a gornji deo nokta obojte u crno. 2/3 palca obojte u crno, a na domalom prstu napravite manji crnji trougao. Vredeće truda.

9. Cvetne šare

Cvetne šare
Foto: blog.lulus.com
Kako biste izgledali ženstvenije, dodajte cvetne šare. Nalakirajte nokte u svetlu boju breskve, zelenom bojom nacrtajte listiće a nekom tamnijom roze bojom nacrtajte cvetove. Nanesute bezbojni lak kada završite.

10. Svetlucavi nokti

Svetlucavi nokti
Foto: blog.lulus.com
Još jedan način da razbijete monotoniju kancelarijskog posla jeste da dodate malo sjaja vašim noktima. Akcenat neka bude na vašem domalom prstu, malom, ili oba. Svaki nokat obojte različito koristeći sivu, braon i tamnoroze boju. Za nokte kao na slici na domali prst i palac nanesite bezbojni lak i ubacite ih u teglicu sa šljokicama, malo ih okrećite kako bi šljokice bile ravnomerno raspoređene. Kako bi nokti bili sjajniji, na završetku nanesite bezbojni lak.

Primjedbe