BEBA DŽIN OBARA SVE REKORDE: Šokiraće vas ne samo težina, već i dužina ovog mališana!

pošto beba koju je nosila bila je jako krupna, tako je bar mislila. 

Ali kad se njen sin Ajzak rodio, svojim dimenzijama zapanjio je i same ljekare. Beba kao što je Ajzak Majkl Hol iz Pitsburga zaista se ne rađa svaki dan! Nažalost, sva odjeća koju su njegovi roditelji dobili dok je još bio u maminom stomaku, moraće završiti u Crvenom krstu, jer ovaj mališan ne može da stane ni u jednu benkicu. 

Srećom, pa su akušeri u porodilištu na vrijeme procijenili da će njegova mama Mišel morati na carski rez, jer koja bi žena pa izdržala prirodni porođaj djeteta dugačkog 63,5 santimetra i teškog nešto malo više od šest kilograma! Nikad niko od mojih kolega nije video ovoliku bebu. Pretražili smo sve bolničke arhive iz zadnjih decenija, on je definitivno rekorder. 

Takođe je rijetkost i da jedno toliko dijete bude svojoj majci prvo, rekao je doktor Endrju Svord koji je obavio porođaj. 

Pored toga što je čim je stigao na svijet već morao da nosi pelene za šestomesečne bebe, Ajzakova stopala i šake su preveliki da stanu u kalup kojim se uzima otisak za uspomenu na dan rođenja. 

Primjedbe