Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša kada vara

Jarac

Jarac
Foto: meowgag.com
Žene:

Žene Jarčevi vas mogu prevariti, ali samo sa svojim poslom. One znaju kako da učine sebe srećnim i dovoljno su zauzete da nemaju vremena za varanje. Njihov jedini problem je balansiranje između posla i veze. Momci, ako izlazite da devojkom u ovom znaku, nemate razloga za brigu!

Muškarci:

Isto kao i žene, i muškarči Jarčevi su rođeni za karijeru. Nikada vas neće prevariti ni sa čim osim sa poslom. Jedino što će voleti više od vas jesu njihovi snovi i ciljevi.

Vodolija

Vodolija
Foto: meowgag.com
Žene:

Žene Vodolije su najposvećeniji ljubavnici od svih horoskopskih znakova. Voljne su da ugroze sve u životu, osim svoju vezu.

Muškarci:

Muškarci Vodolije imaju parolu "gledaj, ne diraj".SKloni su da gledaju u druge žene zbog čega se ponekad raspravljaju sa partnerom. Neće vas prevariti, ali se neće ni izviniti zbog gledanja u druge.

Ribe

Ribe
Foto: meowgag.com
Žene:

Ode dame su željne "idealne" ljubavi. Ako pronađu nekog za koga će pomisliti da ih voli više od vas, neće dva puta razmislite pre nego što vas ostave. Ako izlazite da devojkom u ovom znaku, bolje vam je da je volite svim svojim srcem.

Muškarci:

Od svoh znakova, najveća je verovatnoća da će vas prevariti muškarac u znaku Riba. Oni su skloni da delaju bez razmišljanja, što im na kraju uništava vezu. Oni neće zažaliti zbog gubitka partnera zbog nekog novog.

Ovan

Ovan
Foto: meowgag.com
Žene:

Žene Ovnovi žele da žive spontan i avanturistički život. One vole da putuju i otkrivaju nove stvari. Zbog svoje ljubavi ka novim stvarima, često ugrožavaju svoju vezu. Ili ćete prihvatiti njene uslove, ili će vas prevariti sa nekim ko hoće.

Muškarci:

Ovnovi snažno vole. Oni spadaju u grupu samouverenih i atraktivnih muškaraca. Zbog tih njihovih karakteristika, žene im često prilaze, ali oni će se odupreti svojim nagonima.

Bik

Bik
Foto: meowgag.com
Žene:

Ove dame mrze komplikovane stvari. Varanje je komplikovano i zato one nikada neće varati. Ako im se ne dopada njihov trenutni partner, jednostavno će ga pustiti pre nego što pronađu novog.

Muškarci:

Ovi muškarci su jednostavni, ali izvanredni. Veoma su uticajni i treba ih čuvati. Muškarac Bik vas nikada neće prevariti.

Blizanci

Blizanci
Foto: meowgag.com
Žene:

Žene Blizanci imaju prirodno višestruku ličnost. Toliko su komplikovane da zbunjuju svoje partnere. Iako one nikada neće varati, njihovi partneri ih mogu prevariti zbog njihovih nerealnih ličnosti.

Muškarci:

Muškarci Blizanci su zbunjeni sopstvenim odlukama i izborima u životu. Verovatno vas neće prevariti sa drugim devojkama, ali vas mogu ostaviti zbog ličnih razloga.Rak
Rak
Foto: meowgag.com
Žene:

Dame u ovom znaku vas nikada neće prevariti. One su naverniji znak u horoskopu. Ali, one imaju snažan materinski instinkt što ponekad može uplašiti njihove partnere.

Muškarci:

Njihov moto glasi "bez obaveza". Oni mogu da vole više od jedne osobe istovremeno. Oni više mare za koristi iz veze nego za ljubav i ne stide se toga.

Lav

Lav
Foto: meowgag.com
Žene:

Samouverene i šarmantne, ove dame mogu svakog osvojiti. One neće prevariti svog partnera, ali će uvek misliti da njih partner vara koliko god izgledao verno.

Muškarci:

Muškarci Lavovi su veoma izbirljivi sa svojim partnerima. Oni žele ženu dobrog društvenog standarda. Ipak, kada vas izaberu, uložiće sav trud da vaša veza uspe i neće ni pomisliti da vas prevari.

Devica

Devica
Foto: meowgag.com
Žene:

Za žene Device, prevara je nešto što će ih povrediti i uništiti i nikada vas neće prevariti. Čak i ako njihova veza ne ide, one će pronaći način da je poprave, ali je nikada neće okončati tako što će vas prevariti.

Muškarci:

Kao i žene, muškarci u ovom znaki nikada neće prevariti svoju partnerku. Ostaće lojalni do smrti i pronaći druge načine da reše probleme u svojoj vezi.

Vaga

Vaga
Foto: meowgag.com
Žene:

Dame u ovom znaku misle da ne varaju. Ali varaju. Držaće partnera na uzici, a kada primete nekog boljeg neće oklevati da promene svoje interese. Ako ih o ovome upitate, sigurno će poricati.

Muškarci:

Glavni prioritet muškaraca u ovom znaku jeste njihov status i standard: jedan od statusnih simbola jeste njihova veza. Možda vas neće prevariti, ali to je samo jer žele da očuvaju svoj status i ugled.

Škorpija

Škorpija
Foto: meowgag.com
Žene:

Žene Škorpije su veoma emotivna bića. Lako ih je povrediti i kada osete da nisu srećne u vezi, one će varati umesto da pronađu druga rešenja za svoj odnos sa partnerom.

Muškarci:

Muškarci Škorpije tretiraju svaku devojku posebno i dopuštaju im da ih vode. Zato su im partnerke privržene, ali oni sami ne osećaju ništa posebno. Taško im je da ostanu verni jer žele svima da udovolje.

Strelac

Strelac
Foto: meowgag.com
Žene:

Ženama Strečevima je teško da imaju dugoroču vezu. Njima lako postane dosadno zbog prirodne sklonosti ka novim stvarima. Ovo je razlog zašto varaju, ali, opet, one su najolje u neobaveznim vezama.

Muškarci:

Kao i ženam, tako i muškarcima najbolje leže neobavezne veze. Najverovatnije će se spojiti sa ženom u istom znaku. Oni su više nego zadovoljni u privremenim vezama nego u onim ozbiljnim.

Primjedbe