KAD VAM SE SAMO OSVETE… Ova 3 znaka nemojte naljutiti – NIKADA!

To su ovi znakovi: 

Ovan Ovan je vatreni znak i imao vrlo kratak fitilj. Nešto što je za većinu neprimjetna sitnica, on može doživjeti kao napad na ego, a onda spasi se tko može. Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane da ćete ostati bez teksta. Ukoliko se našalite na njegov račun, on to shvati kao prozivku u stanju je žustro reagirati. 

Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobjednik. On je veliko zlopamtilo, ali i osoba koju je lijepo imati u životu. Lav 

Lav i njegov inat koji ga sputava na svim životnim poljima. Lav je samoživ i voli se ponašati kao diva, pogotovo ako umisli da je nečim povrijeđen. 

Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustiti će raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima. Čak i kada zna da je pogriješio, neće se javiti prvi, pa makar cijeli svijet izgorio.. Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama. 


Škorpion 

Njima ne treba puno da se naljute, a kada se to dogodi, spremno su na niske udarce, provociranje i bockanje, vrijeđanje, a ponekad i na fizički obračun. Jako su labilni, njihove reakcije je nemoguće predvidjeti, a svaku svađu proživljavaju iznimno emotivno. Kada su povrijeđeni, neće biti mirni dok se ne osvete onima za koje smatraju da su im izazvali bol. Pošto se osveta služi hladna, lukavo će je planirati i čekati pravi trenutak da je provede u djelo. 

Primjedbe