POTPUNO PRIRODAN I EFIKASAN : Ukoliko vas muči kašalj, bronhitis ili astma, ovo je pravi lijek

preporučujemo vam da isprobate ovaj prirodni lijek za navedene bolesti. 

Prenosimo vam narodni lijek protiv kašlja, posebno astme kako plućne tako i srčane. Lijek su pripremale u različitim varijacijama još davno nekada i naše bake, a prema mnogim iskustvima, znale su što rade. 



Evo što vam je potrebno za pripremu lijeka: pola kilograma crvenog luka, pola kilograma šećera, 2 limuna, 1.5 litra vode i 7 velikih žlica domaćeg meda. 

Za pripremu ovog narodnog lijeka slijedite upute: Šećer u metalnoj zdjeli polako zagrijte i miješajte dok ne porumeni. U istopljeni šećer dodajte sitno isjeckani luk, kratko ga propržite i dodajte vodu. Sve skupa kuhajte da voda vrije na umjerenoj temperaturi dok ne ispari trećina sadržaja vode. 



Nakon toga pustite da se ohladi, dodajte sok od 2 iscijeđena limuna i med. 

Dobro miješajte da se potpuno ujednači. Ostavite da odstoji, a nakon toga smjesu procijedite od komadića luka i pohranite u staklenu bocu.

Potrebno je koristiti 1 jušnu žlicu napitka prije svakog obroka dok se kompletna količina ne potroši. Po potrebi napravite novu mješavinu i ponavljajte postupak dok se pluća ne izliječe. Djeca uzimaju male žličice napitka prije svakog obroka. 

Primjedbe