Provjerite da li ste i vi NAPORNA djevojka?

Ponekad žene znaju da bude naporne, ne zato što to stvarno žele, nego zato što jednostavno ne mogu da se iskontrolišu. Ako se prepoznajete u nekima od ovih stvari, možda je vrijeme da malo “spustite loptu”.
 
Želite da budete u kontaktu s njim cijeli dan i noć
Svaki put kada vam ne odgovori na poruku, pošaljete mu još jednu, a nakon što ne odgovori na nju, nazovete ga?
Možda jednostavno nije vidio poruku ili mu trenutno nije zgodno da odgovori. U svakom, slučaju, nemojte ga opsjedati jer ćete djelovati kao luda žena.
Ponašate se kao njegova sekretarica
Lijepo je da želite da mu pomognete, ali ako stalno pokušavate da vodite računa o njegovom rasporedu i diktirate mu šta će kada raditi, odajete utisak kao da nemate svoj život. Dopustite mu da traži pomoć, ali nemojte je nuditi svakih pola sata.
 Želite zajednički Facebook profil
Vaše i njegovo ime plus oba prezimena? Nije slatko, čudno je, a osim što djeluje blesavo, zamislite koliko prijatelja će mu se smijati kada vide da ste ga pretvorili u polovinu jedne zaljubljene osobe.
Možda neki momci stvarno vole da dijele Facebook sa svojom djevojkom, ali vjerujemo da je mnogo više onih koji se toga užasavaju.
Njegovi prijatelji su i vaši prijatelji
Kada želi da se nađe s ortacima, vi idete sa njima, a kada i odete na kafu s drugaricama, želite da on ide sa vama. Naravno da ćete se družiti i sa vašim i sa njegovim prijateljima, ali ponekad je dobro da se malo razdvojite i provedete vrijeme sa ljudima s kojima niste svaki dan.
Kupujete mu odjeću
Za rođendan, Novu godinu i Dan zaljubljenih – ok, ali ako mu stalno kupujete odjjeću, ponašate se kao da ste mu mama, a ne djevojka. Odrasli muškarac svoju odjeću mora da kupuje sam, ili bar izrazi želju da mu treba nešto.
Ako to radite stalno i samoinicijativno, tretirate ga kao lutku koju želite da oblačite. 

Primjedbe