VEĆINA GA IMA, A NE ZNA KORISTITI: Skrivene mogućnosti Vibera, koje će vam biti od koristi!

Ali, neki ljudi nisu dobro upoznati sa svim funkcijama Vibera. 

Ako vas zanima kako poboljšati rad sa ovom aplikacijom, ovaj članak je za vas, piše uspesnazena.com. Sakrijte informaciju kada ste bili na mreži

Uđite u „Podešavanja“ „Privatnost“ i isključiti status „Na mreži“. Čak, i ako uđite u Viber o tome niko neće saznati. 

Sakrijte status o pregledu poruka

Da pošiljalac ne sazna da ste pročitali poruku, uđite u „Podešavanja“. Izaberite opciju „Obaveštenja“ i skinite je sa opcije „Prikaži pregled poruke“ 

Ne preopterećujte memoriju telefona

Glasovne poruke iz četova u Viberu, automatski se čuvaju u telefonu. Da ne preopterećujete memoriju, najbolje ih je obrisati. Uđite u „Podešavanja“, „Mediji“ i kliknite na „Obriši glasovne poruke“. 

Sklonite svoju profilnu sliku od nepoznatih korisnika.

Ukolnite vašu fotografiju ako ne želite da je vide.

Udite u „Podešavanja“ – „Privatnost“ i uklonite sa „Prikaži svoju sliku“. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće vidjeti vašu sliku. 

Uklonite status „Koristi aplikaciju“ 

Još jedna mogućnost: praktično sve aplikacije i igre koje instalirate na telefon, sinhronizovane su sa Viberom. Na taj način one postaju vidljive i za druge korisnike sa vaše liste kontakata. Da isključite ovu opciju, uđite u „Podešavanja“ – „Privatnost“ i isključite opciju „Koristi aplikaciju“. 

Stavite lozinku 

Ako ne želite na neko čita vaše poruke, možete staviti Viber lozinku. Sam mesendžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Store i instalirati ga za par minuta. 

Instalirajte Viber na svoj računar 

Još jedan koristan savjet u vezi korišćenja ove aplikacije – dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Jednostavno, instalirajte ga na svoj računar. 

Primjedbe