VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Pogledajte kome će ljubav cvjetati, a koga čeka PAKLENI MJESEC!

2017. godina će se završiti isto onako kako je počela – sa puno intenziteta
 
Iako će decembar biti prilično buran za sve horoskopske znakove, zvezde vam ipak čuvaju leđa.
Pogledajte šta vas sve očekuje na ljubavnom planu do kraja godine:
Ovan
Dio sazrijevanja predstavlja i sposobnost da priznate sebi da ste skrenuli sa puta i udalljili se od zacrtanog cilja. Ako ste u vezi zapostavili komunikaciju, pun mesec 3. decembra će dodatno zakomplikovati stvari u vašem životu.
Zato je važno da usporite kako biste uspjeli da sagledate kako stvari zaista stoje.

Bik
Ako vaša veza ne oslikava vrijednosti za koje se zalažete, u decembru možete da očekujete puno problema. Nisu sve stvari vredne reagovanja, ali ako ne spoznate šta se dešava u vašem srcu, rizikujete ozbiljne nesporazume. Agresivni Mars će 9. decembra ući u vašu kućui ljubavi, a to može da stvori prilično zanimljiva dešavanja.
Borite se za vezu u kojoj možete da budete svoji i ne ulazite u prolazne strasti ukoliko imate potrebu za vezivanjem.

Blizanci
Srce nije samo racionalan mišić i ne bi trebalo tako da ga posmatrate. Pun mjesec u vašem znaku 3. decembra donosi veliko ispunjenje u vaš život, ali mnogo toga će vam na samom početku biti nejasno.
Prepustite se novonastalim situacijama i ne pokušavajte da ih popravljate ili razumijete. Do 17. decembra stvari će napokon početi da dobijaju smisao.
Najvažnije je da ne donosite obećanja koja ne možete da ispunite.

Rak
Decembar će za vas biti posebno emotivan mjesec. Pun mjesec 3. decemba će vam vratiti stare emocije i zato je važno da dobro sagledate prošlost i prilagodite svoj životni i ljubavni kurs. Od 20. decembra stvari kreću značajno na bolje.

Lav
Nije uvek moguće imati sve u isto vreme, ali to ne znači da vam se ljubavne želje neće ostvariti.
Budite strpljivi i zatvorite 2017. godinu tako što će vam prioritet biti prijatelji, porodica i situacije koje čine da se lično razvijate i pružaju vam sreću.

Djevica
Tvrdoglavost nije uvijek loša, ali ima i svojih mana. Postarajte se da se ne distancirate od svojih emocija pokušavajući da ih potčinite sebi.
Retrogradni Merkur ovog mjeseca bi trebalo da vas poveže sa vašim unutrašnjim svijetom. Nećete moći da imate pravu intimnost sa drugima ako ne možete da izađete na kraj sa svojim kompleksima.
Zato, upoznajte sebe i prestanite da jurite za savršenim odgovorima.

Vaga
Vaš lični život predstavlja temelj svih ostalih dostgnuća, pogotovo ljubavnih. Ako nemate stabilan izvor podrške, nema tog spoljašnjeg podsticaja koji će učiniti da se osjećate uspješno.
Saturn se u decembru spušta na dno vaše liste i zahtevaće da se pozabavite svojim temeljima. S bozirom na to da nam dolaze praznici, možete da očekujete probleme sa porodicom ili partnerom.

Škorpija
Mars ulazi u vaš znak 9. decembra i to može da se odrazi na vaš ljubavni život na dva načina. Dajte sve od sebe kako biste ostvarili ciljeve, ali nikako nemojte forsirati stvari.
Nikako nemojte da trajnu emociju pomiješate sa prolaznom opčinjenošću. Mudro posmatrajte svoje emocije umesto da udmah uronite u njih i vaš ljubavni život će biti u savršenom redu.

Strijelac
Pun mjesec 3. decembra doneće vam prilično zbunjujuća ali i veoma bitna otkrića. Umjesto da prenaglite sa zaključcima, pokušajte da prvo vidite šta se zaista dešava oko vas.
Postavljajte pitanja i nikako nemojte da prekidate osobu sa kojom pričate – ma u koliko belikom iskušenju bili da uradite upravo to.
Ako tražite blisku vezu punu ljubavi, sada je pravo vrijeme da počnete da slušate. Ne morate da budete savršeni da biste bili najbolja verzija sebe.

Jarac
Sva ljubav koju dijelite sa drugima dolazi iz ljubavi koju imate prema sebi. Ako ne možete da podnesete da budete u svojoj koži, biće vam bolno da dozvolite nekome da vas vidi kakvi zaista jeste i da vas pritom voli.
Tokom poslednjih nekoliko nedelja decembra, sunce i Venera sleću u vaš znak i mogu da dovedu do određenih problema na ljubavnom polju.
Nećete moći da kontrolišete svoja osećanja, ali uvek možete da kontrolišete način na koji ćete reagovati na njih.

Vodolija
Čeka vas mnogo dešavanja koja će naizgled biti ispod površine, a to nužno nije ni dobra, a ni loša stvar.
Direktno se suočite sa svojim emocijama tako da možete da oslobodite prezira i drugih destruktivnih distrakcija i napokon dođete do rješenja.
Najbolji način da uđete u budućnost jeste da učinite da vas sadašnjost oslikava bolje.

Ribe
Imate pravo da se malo udaljite od ljudi ako imate tu potrebu.
Ipak, decembar će biti prepun nesporazuma, taok da je veoma važno da budete precizni kada izražavate svoje potrebe.
Najvjerovatnije ćete 3. decembra željeti da ostanete u krevetu tokom puno mjeseca, i zapravo, trebalo bi da radite ono šta vam se radi.

Primjedbe