Zateže kožu bolje od botoksa: Maska od 3 sastojka skida 10 godina sa lica!

Već nakon prvog nanošenja, osjetićete njen impresivan efekat. 

Već nakon prvog nanošenja, osjetićete njen impresivan efekat. Ova maska postaće alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima ljepote. Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu i bolje od botoksa. 

Sastojci: 

1 bjelance,
pola kašičice limunovog soka i
pola kašičice kokosovog ulja.

Priprema: 

Uzmite srednje jaje i odvojite bjelance. 

Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite. Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom ili čajem od kamilice. 

Za postizanje optimalnog i najboljeg rezultata, dovoljno je primjenjivati ovu masku otprilike 2 puta nedeljno. 

Prednosti kokosovog ulja za negu lica u sastavu ove maske zaista su mnogobrojne i slobodno možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svijetu, tako i kod nas. 

Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umjesto noćnih krema, najbolji je način da sprečite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je da podmladi vašu kožu, čineći vaš ten besprekornim, a kožu čistijom i ljepšom. 

Primjedbe