Žena je odbila da odustane od života svog muža posle stravične nesreće. 3 godine kasnije on se probudio i izgovorio je ove dve srceparajuće reči

čak i kada se sve činilo izgubljenim i gotovim činom. 

Ostati sa nekim ko prolazi kroz pakao u životu nije nešto što može da se uradi preko noći. Potrebno je mnogo vere, strpljenja, odlučnosti i istinske ljubavi kako bi se uradio takav podvig. 



To je duplo teže ako su u pitanju život ili smrt. Upravo ovo se desilo jednom mladom bračnom paru, Metu i Danijel Dejvis, sedam meseci nakon venčanja. 

Jula 2011. godine desila se strašna saobraćajna nesreća u Savani, Džordžija, koja je zadesila Meta koji je tada imao 22 godine. Tragedija mu je ugrozila brak i stavila mu život na tanku liniju. 



Met je doživeo velike povrede kostiju, traumatske povrede mozga a zatim je pao u komu. Metov mozak je bio skoro mrtav, njegova supruga je ovo teško podnela. 

Bila je uz njega svaki dan, bodrila ga i držala ga za ruku, moleći se za njegov život 

Lekari su uradili sve što su mogli da spasu Meta ali devet dana posle nesreće Danijel je dobila najgoru vest u celom svom životu. Lekari su joj rekli da je Met imao samo 10% šanse da se probudi 

Savetovali su joj da isključi aparate koji su održavali Meta u životu. Rekla je "Lekari su predložili da ga isključimo sa aparata jer se neće nikada probuditi. Rekli su da bi oni to uradili" 

Ali ljubav koju je gajila prema Metu je prevladala. Odbila je da uzme život svog voljenog muža i umesto toga je prepustila Bogu da odluči njegovu sudbinu 

Met je nakon toga prebačen u njegovu kuću, gde su se Danijel i njegova majka brinule o njemu svakog momenta. Ali jednog dana, Danijel je čula reči koje je Met izgovorio: "Ja pokušavam" 

Metova nesreća obrisala mu je 3 godine pamćenja. Nije znao ni da je osoba ispred njega njegova voljena žena 

Met je postizao napredak od momenta kada se probudio iz dubokog sna i nastavio da ide na terapiju. "On ima srce anđela i ogromnu ljubav prema ljudima", kaže Danijel. "Nikada ne žali i ne oseća gnev. On samo želi da napravi razliku i pruži nadu" 

Primjedbe