10 modnih trikova koji će vas spasiti kada vam je to najpotrebnije

1. Nosite suknju bez rizika da odleti

Nosite suknju bez rizika da odleti
Foto: brightside.me
Volite široke suknje, a napolju duva vetar? Onda sigurno znate da svakog trenutka cela ulica može videti vaš donji veš. Brzo rešite ovaj problem tako što ćete uzeti 6 do 10 metalnih novčića i zalepiti ih na porub suknje sa unutrašnje strane. Oni će držati suknju na mestu i vetar neće moći da uništi vašu odevnu kombinaciju.

2. Trik sa farmerkama za trudnice

Trik sa farmerkama za trudnice
Foto: brightside.me
Prvo da vam čestitamo na trudnoći! Negde u drugom trimestru otkićete da više ne možete da zakopčate omiljene suknje i farmerke. Ne brinite! Uzmite rastegljiv top i navucite ga preko struka. Onda ga srolajte preko otovrenog rajsferšlusa. Uspešno ste napravili odeću za trudnice!

3. Duboke čizme

Duboke čizme
Foto: brightside.me
Čizme ne izgledaju dobro samo na kaubojima! Međutim, najbolji način za njihovo nošenje malo ko zna. Jednostavno uvucite farmerice u duge čarape, a onda navucite čizme preko čarapa.

4. Od starog do novog džempera uz pomoć brijača

Od starog do novog džempera uz pomoć brijača
Foto: brightside.me
Stari, ali dobri - svi imamo neki takav topli džemper od koga ne možemo da se oprostimo. Možete ga malo očistiti uz pomoć brijača, ali pazite da ne štetite džemper ako je retko pleten ili napravljen od sintetike, kako ne biste napravili rupu u njemu.

5. Popravka pocepanih pantalona

Popravka pocepanih pantalona
Foto: brightside.me
Konačno ste se uvukli u šotrs ili pantalone iz srednje škole, ali ste morali da se sagnete i dogodilo se ovo? Ne brinite! Ako nikako ne možete otići kući i presvući se, koristiite heftalicu na unutrašnjem šavu vaših pantalona ili šortsa. Ovo će vam dati nekoliko sati, a drugi ljudi verovatno neće primetiti.6. Zakačite dugme
Zakačite dugme
Foto: brightside.me
Otpalo dugme osim što će vas iznervirati, može i da vas dovede u neprijatnu situaciju, a nemate uvek konac i iglu pri ruci. Jednostavno iskoristite spajalicu da provučete i zakačite dugme. Pričvrstite je sa druge strane i zakopčajte dugme.

7. Od pegle za kosu do pegle

Od pegle za kosu do pegle
Foto: brightside.me
Nemate vremena za peglanje jer već kasnite na poslovni sastanak? Iskoristite peglu za kosu da ispeglate kragnu na košulji i druge upečatljive delove odeće. U svakom slučaju, talenat je važniji od garderobe.

8. Nalakirajte končiće

Nalakirajte končiće
Foto: brightside.me
Ne samo što izgledaju neuredno, ovi dosadni končići znače i da dugme može otpasti u svakom momentu. Pomoću noktiju ili igle uvucite konce unutra, a onda ih nalakirajte providnim lakom sa spoljašnje strane kako biste ih držali na mestu.

9. Rešenje za neprijatan miris obuće

Rešenje za neprijatan miris obuće
Foto: brightside.me
Grozna torba za teretanu ili stare cipele koje još uvek dobro izgledaju, ali smrde kao mrtav pacov - postoji rešenje za taj užasni miris! Ostavite u cipelama kesice za čaj preko noći, a iz torbe za teretanu ne morate ih ni vaditi. Miris će se značajno smanjiti.

10. Čišćenje prevrnute kože

Čišćenje prevrnute kože
Foto: brightside.me
Prevrnuta koža izgleda sjajno, ali je teška za održavanje. U slučaju da se malo uprlja, a nemate profesionalnu četku pri ruci, nežno uklnite prljavštinu pomoću četkice za zube. 
Svakome je ponekad potrebno da brzo nešto popravi. Kada nemate vremena i šansu za odgovarajuću popravku, poslužite se ovim trikovima. Nadamo se da će vam spasiti dan!

Primjedbe