5 dokazanih znakova koji pokazuju da te partner odavno vara

1. Uspostavite direktan kontakt očima

Uspostavite direktan kontakt očima
Foto: wikihow.com
Oči uvek govore istinu i ne mogu ništa da sakriju. Stoga, ako vaš partner izbegava kontakt očima, to je znak upozorenja da nešto smera. Iskrena osoba će uvek gledati u oči dok razgovara.

2. Obratite pažnju na njihovo disanje

Obratite pažnju na njihovo disanje
Foto: wikihow.com
Učestalost disanja koja nije normalna jeste znak stresa i anksioznosti. Ako vam druga osoba ne govori istinu, oni će biti ekstremno oprezni da to sakriju, što povećava stres i smanjuje brzinu disanja. Oni ulažu dodatni trud na razmišljanje kako bi smislili laži, što dovodi više krvi u lice i još više usporava disanje. Ako ste primetili ovakve abnormalnosti, partner vas definitivno laže.3. Fokusiranje na detalje
Fokusiranje na detalje
Foto: wikihow.com
Ako vam partner daje mnogo detalja o nečemu kada oni nisu potrebni, to je znak da krije nešto od vas. Dakle, oni govori o stvarima koje su apsolutno nevažne. Sa svim tim dodatnim, nepotrebnim detaljima, oni mogu da učine da osećate kao da su vam lojalni, a zapravo nisu.

4. Čitajte njihove izraze lica

Čitajte njihove izraze lica
Foto: wikihow.com
Čitanje izraza lica jedan je od najboljih načina da shvatite da li vas osoba laže ili ne. Kada osoba govori iskreno, njena samouverenost odraziće se i na njen izraz lica. Međutim, laž će učiniti da se osoba oseti veoma nesigurno dok je izgovara. Prirodna sklonost lažova jeste da drže stisnute usne kako kroz njih pod neželjenim okolnostima ne bi izašla informacija koju ne žele da otkriju. Neprekidno pomeranje obrva takođe je znak da osoba nije iskrena.

5. Verujte svom instinktu

Verujte svom instinktu
Foto: wikihow.com
Možda ste osetili nešto što vas nagoni da mislite kako nešto nije u redu iako nemate konkretan dokaz. Slušajte svoju podsvest i verujte svojim instinktima jer ne greše u većini slučajeva. Ako primetite neke čudne i negativne reakcije, preduzmite korake pre nego što završite povređeni.

Primjedbe