6 horoskopskih parova koji su kao stvoreni jedno za drugo

1. Bik i Rak

Bik i Rak
Foto: myastrallife.com
Tvrdoglavi i odani Bik i emotivni Rak brižni su i ljubazni prema drugima. Stoga, biće takvi i jedno prema drugom. Oni su par koji je toliko strastveno zaljubljen da su ostali ljubomorni na njih.

2. Blizanci i Ovan

Blizanci i Ovan
Foto: myastrallife.com
Blizanci i Ovnovi su po prirodi nezavisni, ali i entuzijasti. Blizanci udovoljavaju osećaju za avanturu Ovnova, pa im nikada ne fali uzbuđenja kada su zajedno.

3. Lav i Lav

Lav i Lav
Foto: myastrallife.com
Da, savršen partner Lavova jeste neko ko je podjednako samouveren i ambiciozan kao i oni sami. Lavovi će jedno drugo uvek ohrabrivati i motivisati na sve. Tretiraće kraljevski jedno drugo i nikada se neće zadovoljavati sa malo kada je u pitanju sreća onog drugog.4. Devica i Devica
Devica i Devica
Foto: myastrallife.com
SLično Lavovima, Device pronalaze komfor u drugim Devicama jer odgovaraju njihovom logičnom i analitičnom umu. Oboje uživaju u planovima i rasporedima. Iako ne pokazuju otvoreno ljubav kao drugi znakovi, oni to i ne moraju; jer već znaju osećanja jedno drugom.

5. Vaga i Jarac

Vaga i Jarac
Foto: myastrallife.com
Vaga i Jarac su primer suštih suprotnosti koje se privlače. Vaga je društvena i voli da bude okružena ljudima, dok Jarac preferira samoću i nezavisnost. Vaga je otvorena i pričljiva, ali lenja; Jarac je krut i nepoverljiv, ali vredan. Vaga ume da opusti Jarca, a on nju podstiče da marljivije radi. Oni se međusobno balansiraju.

6. Škorpija i Strelac

Škorpija i Strelac
Foto: myastrallife.com
Nezavisnost je osobina koja je zajednička i Škorpijama i Strelčevima, i tu se sve završava. Škorpija stoji čvrsto na zemlji, a Strelac je nestalan. Škorpije emocije iskazuju punom silinom, dok ih Strelčevi zadržavaju za sebe.

Primjedbe