DJEVOJČICA JE ĆUTALA 3 GODINE: Kada je progovorila šokirala je roditelje ovim!

Postoje neke stvari u životu koje ne izgledaju da će uspeti na prvi pogled, ali do kraja dana,ili kasnije uvek postoji izlaz. 
Koko Bredford izgleda da je pronašla svoj. 

Postepeno je prestala da govori, prestala da čini kontakt očima ili bilo koju drugu vrstu komunikacije. Uz pomoć terapije analiza ponašanja, Koko je konačno rekla svoje prve reči, imajući najneviniji zahtev…tražila je tost! Ovo je Koko. Ona ima 5 godina i autistična je. Kada je počela da priča sa 2 godine, odjednom je prestala i posle 3 godine, ponovo progovorila. 

Njena majka Rejčel Bredford se priseća tog događaja: “To je bio zaista magičan trenutak i to je bila prva stvar koju je rekla za tri godine.”Bredford porodica sadrži gospodina i gospođu Bredford zajedno sa njihovo 5-oro dece, El (22), Bjanka (28), Čelzi (25), Oukli (8) i Koko (5). I te tri godine bile su jako teške za celu porodicu. 

“Koko je pričala sa 26 meseci ali nije imala više od dve tri reči u rečenici”, rekla je gospođa Bredford. Ali njen govor je jednostavno nestao i ona je prestala i da se odaziva i na svoje ime. 

“Mogli ste da vidite koliko je frustrirana. Pokušali smo sa terapeutom za govor, ali poslednje dve godine bile su strašne. Mogli ste da vidite koliko je postajala ljuta na samu sebe.” 

Njena majka je nastavila, “Delovala je jako zadovoljno sobom i skakala je okolo i samo je govorila “Hoću još tosta”! 

Primjedbe