DOKTORI U ŠOKU: Ostala je trudna po treći put u svom životu… a onda su joj otkrili nešto što nije mogla da sanja ni u najluđim snovima! Evo i šta

Pogledajte ovu nesvakidašnju priču! Karen i njen muž Kolin, pre 16 godina su dobili blizance.

Odgajati dva para blizanaca je veoma zahtevno. Dobiti blizance je retko, a dobiti blizance dva puta zaredom ravno je nemogućem! Rodžerovi su konačno upotpunili svoju porodicu i bili srećni, ali, 10 godina nakon rođenja Fina i Džuda, Karen i njenog muža dočekalo je ogromno iznenađenje!Nakon što je napunila 41 godinu Karen je dočekalo jedno veliko iznenađenje. Bila je trudna. 

I to sa još jednim parom blizanaca! Kada je otišla na ultrazvuk, shvatila je veličinu blagoslova i sreće koji su joj poslati. Javila je svom suprugu koji je u šoku odgovorio: “To nije smešno!” misleći da se ona šali! Nije bila šala. Šanse da Karen treći put postane majka blizanaca bila je minorna, ali sreća im je bila naklonjena! 

Nakon velikog šoka i iznenađenja, Karen je rodila dve malene devojčice (što je bila dobrodošla promena, jer je već bila majka četvorice dečaka 

Bebe Roun i Isla su srećne i zdrave devojčice koje odrastaju u brižnoj (mada pomalo neobičnoj) porodici. One su samo jedno od dokaza da su čuda događaju! 

Devojčice su u potpunosti kompletirale ovu prelepu porodicu! 

Primjedbe