Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 25. do 31. decembra

Ovan

Ovan
Foto: bustle.com
Okupirani ste obavezama kao što nikada niste bili, ali vaše ambicije su ono što vas pokreće. Budite oprezni ako ste nešto skrivali od partnera, jer neke tajne mogu isplivati na površinu.

Bik

Bik
Foto: bustle.com
Sreda je pogodan dan za nove početke, naročito ako se tiču posla. Saznaćete nešto što vam može pokvariti dugo prijateljstvo. Slobodne Bikove očekuje strastven vikend.

Blizanci

Blizanci
Foto: bustle.com
Imaćete razloga za slavlje zbog velikog uspeha na poslu. Otvorite oči jer oko vas ima mnogo zavidnih osoba koje smao čekaju vašu grešku. Ovo vam je poslednja prilika da popravite odnose sa partnerom.

Rak

Rak
Foto: bustle.com
Početak nedelje obeležiće tenzija i napetost na poslu zbog sukoba sa nadređenima. Osoba iz okoline se zaista trudi da stekne vašu naklonost. Možda bi trebalo da joj pružite priliku?

Lav

Lav
Foto: bustle.com
Na poslovnom planu ne obećavajte ništa što ne možete da ispunite. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku za novo, uzbudljivo poznanstvo. Čuvajte se gripa.

Devica

Devica
Foto: bustle.com
Početkom nedelje vas čekaju veliki poslovni izazovi. Budite oprezni sa osobom koju ste nedavno upoznali. Za vikend vam se osmehuju romantični trenuci sa partnerom.Vaga
Vaga
Foto: bustle.com
Konačno ćete rešiti poslovni problem koji vas duže vreme opterećuje. Partner vam priprema iznenađenje koje će vas ostaviti bez reči. Vikend posvetite prijateljima koje ste dugo zapostavljali.

Škorpija

Škorpija
Foto: bustle.com
Vaše ponašanje u poslednje vreme ostavlja pozitivan utisak na ljude iz okoline. Energija kojom zračite nikog ne ostavlja ravnodušnim. Krajem nedelje vas očekuje priliv finansija.

Strelac

Strelac
Foto: bustle.com
Poslovno okruženje vam pruža mogućnosti za nova poznanstva i flertovanja. Morate pronaći balans između želja i mogućnosti. Povećajte unos vitamina.

Jarac

Jarac
Foto: bustle.com
Budite strpljivi na poslovnom planu i stvari će se polako okrenuti u vašu korist. Partner ima lepe vesti za vas. Pokušajte da bolje organizujte kućni budžet.

Vodolija

Vodolija
Foto: bustle.com
Nemojte gubite strpljenje kada je ljubav u pitanju. Možda očekujete previše od partnera ako ste u vezi ili se prava osoba još uvek nije pojavila ako tragate za srodnom dušom. Smanjite alkohol.

Ribe

Ribe
Foto: bustle.com
Ponedeljak je idealan dan za nove početke na poslovnom planu. Osećate hemiju sa osobom koju ste nedavno upoznali, a koja ima slična interesovanja poput vas. Moguća glavobolja.

Primjedbe