PAŽLJIVO POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU I RAZMISLITE: Oko koje budete izabrali pokazaće vam šta se zapravo krije u vašoj duši



Prvo odaberite oko koje želite, a nakon toga saznajte ko ste! Dobro razmislite. 

Prvo oko 

Ako ste odabrali prvo oko, onda ste otvorena osoba i dočekate gotovo svakoga u svom životu. Mislite da je bolje da ste otvoreni i ranjivi, nego da se zatvorite pred svetom. Ne pokazujete svoje strahove i nesigurnosti. Tu ste za svakoga, čak i kad boli. 



Drugo oko 

Vi ste duboko savesni, želite da pokažete pravi utisak i uradite dobru stvar. 

Treće oko 



Duboko u sebi, vas svašta nešto muči. Brinete o prošlosti i to vas proganja u sadašnjosti. Pokušavate da pronađete mir i da mislite da je sve to kosmička šala. Dosta toga čuvate u sebi i izdržljivi ste, ali ste i ekspert da se podignete na noge kada vam se desi nešto loše. 

Četvrto oko 

Vi ste prirodni filozof. 

Volite kada stvari imaju dubok smisao i često se udubite u misli. Ne pokazujete svetu koliko ste nesigurni u stvari. Vidite život kao jednu veliku zagonetku koja se igra sa komadićima dok se ne sklope u celinu. Možda ne shvatate značenje toga, ali vam je u redu. 

Peto oko 

Duboko ste u sebi misteriozni. Sebe ne shvatate najbolje i neka je sa srećom svakome ko to pokuša. Vaše raspoloženje se menja svakodnevno, nekad ste kontradiktorni i ne otkrivate mnogo o sebi. Vi ste osoba od malo reči i čudnih delanja. Volite da posmatrate stvari i ljude pre nego što im se priključite. 

Šesto oko 

Duboko u sebi ste osetljivi, uočavate sve i ništa ne zaboravljate. U dobrom ste skladu sa svetom i ponekad i najmanje sitnice mogu da utiču na vas. Lako vas je nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki i lako predvidite šta će da se desi. 

Sedmo oko 

Duboko u sebi vi ste vatreni, energični i strastveni. Ne postoji ništa suptilno o vama. Imate gomilu mišljenja, odlučni ste i ne pokazujete svetu koliko ste nestrpljivi. Imate mnogo energije i zbog toga ste često nervozni. Često pravite dramu u svojoj glavi. 

Osmo oko 

Vi ste duboko u sebi ekscentrik i imate neobična verovanja i interese. ne marite mnogo za pravila i tradiciju. Stvarate svoj put ispred sebe i pokazujete otvoreno svetu ko ste. Nemate šta da krijete i svet slobodno može da vam sudi. Želite da su drugi poput vas. 

Deveto oko 

Duboko u sebi vi ste intuitivni i razumete dobro ljude i svet oko sebe. Vi znate mnogo i to možete pročitati na tuđim licima. Uvek znate kada neko laže i dobro čitate osobe. Znate takođe kada neko pokuša da manipuliše vama, kao i kada vi treba da manipulišete. 

Primjedbe