POŠTUJTE MAJKE SVOJE DECE: Njen suprug zatekao ih je u krevetu i objavio priču koja je obišla svet!

Ponekad zaboravi kako izgleda i koliko je teško biti kao majka. 

Kada je jednog dana došao sa posla, zatekao je svoju verenicu sa detetom na kauču. “Ponekad joj ne odajem dovoljno priznanje. Kada se uveče vratim kući, ona je umorna. U poslednje vreme sam razmišljao o tome šta ta divna žena čini svakoga dana, dok sam ja odsutan … Da li se izležava, dok je dete pred TV-om i gleda crtaće?” 

“Odgovor je NE. Kada ujutro odem na posao, ona je već budna. Gladna je, ali gladna je i naša beba. Međutim, uvek prvo jede beba! Nakon toga, moraju da joj se zamene pelene, otpeva pesmica da bi zaspala. Kada beba zaspe, Šarlot mora da opere prljave stvari, obriše prašinu sa dečjih igračaka. 

Čak iako još uvek nije ni doručkovala, Šarlot već pravi rućak za bebu.” 

“Onda će se opet igrati sa njom. Sve čišćenje je uzalud, jer će ubrzo igračke biti svuda po kući. Dolazim umoran na posao i ljutim se jer je kuća u haosu, i kažem da mama ne čini ništa, čak iako je ona spala sa nogu samo da bi beba bila zdrava i srećna. “ 

“Razmišljam o tome, da li su i ostali očevi svesni šta njihove žene rade, kadao ni odu na posao. 

Poštujte majke svoje dece! Ona je veoma posebna osoba i daje sve kako bi ih odgajala. Volim moje dve uspavane bebe, oboje zaslužuju odmor.” 

Tonijeva inspirativna poruka već je podeljena preko 13.000 puta. Kako od muškaraca tako i od svih tih žena, koje žele da se o njihovom trudu zna, kak obi ih ljudi više cenili. 

Ukoliko smatrate da ”posao” majke zaslužuje duboko poštovanje, podelite ovu priču na društvenim mrežama! 


Primjedbe