ROĐENA ZAVODNICA: Ovom horoskopskom znaku nijedan muškarac ne može da odoli!

Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. 

U pitanju je žena Blizanac. 

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtijeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim tijelom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno. Evo najmladolikije žene u cijelom Zodijaku! Intelektualno je radoznala, komunikativna, duhovita i briljantna. 

Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti… ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju). Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. 

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promjena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj. 

Spremna je da upotrijebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. 

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor. 

Primjedbe