ŠANSE 1 PREMA 67 MILIONA: Kada je vidjela ultrazvuk, nije mogla vjerovati očima!

Jako su željeli imati malenu djevojčicu ili dječaka, spol djeteta im nije bio bitan. 

No, život nije predvidljiv, što je ovaj mladi bračni par otkrio nakon posjete ginekologu i prvog ultrazvuka. Tim se skoro onesvjestio, a Bethani je bila šokirana kada im je ginekolog rekao što je otkrio ultrazvuk. Sve čemu su se, do tada, nadali bilo je jedno djetešce koje će beskrajno voljeti. 

Behtani je mislila kako se ginekolog samo šali govoreći to. 

Na ultrazvuku se pokazala čak četiri mala srca, ginelkolog je bio siguran. Njezino viđenje majčinstva potpuno se promijenilo kada je shvatila kako će, za manje od 9 mjeseci, kući doći sa četiri identične djevojčice. Jednako su bili iznenađeni i liječnisi koji su vodili njezinu trudnoću. Četvorke ili trojke ili blizanci nisu nešto što je uobičajeno u obiteljima Tima i Bethani. 

Šanse da prirodno začmete identične četvorke su 1 prema 67 milijuna. 

“Uvijek sam želio imati veliku obitelj. Ona je htjela četvoro djece, ja nešto manje. Pa, čini se kako je dobila što je željela”, rekao je Tim za CTV News. 

Mladi je par djevojčice dobio potpuno prirodnim putem, bez umjetno dodanih hormona, bez umjetne oplodnje. Jajna se stanica, jednostavno, podijelila na 4 dijela, koji su izrasli u četiri malene djevojčice. 

Primjedbe