Veliki horoskop otkriva šta vas čeka u ljubavi u 2018. godini

Ovan

Ovan
Foto: astrostyle.com
2018. godina će biti godina kada ćete konačno pronaći nekog ko neće želeti samo prolaznu avanturu sa vama. Ove godine ste pokušali da budete opušteni i nezvanični, ali nije u vašoj prirodi da stvari radite sa pola srca. Biče potrebno nekoliko meseci i malo strpljenja, ali sledeće godine ćete definitivno upoznati osobu svog života.

Bik

Bik
Foto: astrostyle.com
U 2018. godina, još više će porasti vaša potreba za nezavisnošću i ličnim prostorom. Vi ste tvrdoglavi po prirodi, ali na kraju ćete ipak morati da pustite neke ljude u svoj život. Ove 2018. godine, konačno ćete spustiti svoj štit. Može se raditi o prijateljstvu, kao i o ljubavi, ali ono što je važno jeste da sazrevate i postajete osoba kakva treba da budete.

Blizanci

Blizanci
Foto: astrostyle.com
Mrzite da budete sami jer se tada osećate ranjivo i depresivno. Međutim, 2018. godine pronaći ćete svoju novootkrivenu slobodu. Ove godine nećete tražiti ljubav sa nekim drugim jer ćete imati toliko ljubavi za sebe. Pretvorićete svoju usamljenost u avanturu i karijeru, i pre nego što to i primetiti, bićete zadovoljni samim sobom i onim što ste.

Rak

Rak
Foto: astrostyle.com
Čestitamo, Rakovi! Nova 2018. godina će biti godina kada ćete konačno pustiti prošlost i bivše ljubavi. Više nećete čezuti za njima i iskreno, neće vam biti stalo. Konačno ćete se osloboditi tih okova i moći ćete da upoznate druge ljudi koji su mnogo bolji za vas. Ovog puta, oni vas neće napustiti.

Lav

Lav
Foto: astrostyle.com
Naredna 2018. godina biće godina kada ćete prizemljiti svoj ego. Možda ćete doživeti neka razočaranja i gubitke kada je ljubav u pitanju, ali to će vas na kraju učiniti boljom osobom. Ne očekujte da se venčate ove godine, ali obratite pažnju na nekog ko je pored vas sve vreme. Možda je ta osoba ona prava.

Devica

Devica
Foto: astrostyle.com
Pažnja, Device! Prošli ste kroz mnogo toga ove godine, ali će 2018. godina spasiti vaše divno srce. Vi mislite da ne zaslužujete ljubav i da se niko pri čistoj pameti ne bi mogao zaljubiti u vas, ali sledeća godina je ta u kojoj ćete se zaljubiti do ušiju i ljubav će vam biti uzvraćena!Vaga
Vaga
Foto: astrostyle.com
Ako ste već u vezi, budite spokojni. Vaš odnos će nastaviti da se razvija i oblikovati vas u osobu kakva treba da budete. Nova 2018. godina je godina kada će vaš odnos prerastiu pravo partnerstvo. Budite uzbuđeni zbog budućnosti koja vas čeka sa ovom osobom! Neće se skorije završiti!

Škorpija

Škorpija
Foto: astrostyle.com
Morate prestati da gurate od sebe čak i samu ideju o ljubavi. Zapravo, 2018. godine konačno ćete otvoriti svoje srce. Jednog dana ove godine, neko će vam zapasti za oko i umesto da pobegnete, vi ćete prići toj osobi. Ne pravite istu grešku kao i uvek. Srušite te zidove oko vas, za ime Boga!

Strelac

Strelac
Foto: astrostyle.com
Ova 2017. godina je bila teška kada je u pitanju vaša ljubavna mudrost. Ipak, ne bojte se. Iza vas su dani kada ste čeznuli za ljudima koji vam nisu uzvraćali ljubav. Dani polovičnih veza i kombinacija za jednu noć. Nove 2018. godine prestaćete da marite za ljude koji su se užasno ponašali prema vama. Ove godine ćete mnogo više brinuti za sebe nego za sve druge.

Jarac

Jarac
Foto: astrostyle.com
Bili ste previše odgovorni u godini koja polako ostaje za nama. Dozvolite sebi da budete slobodni 2018. godine. Dozvolite sebi da se zabavite. 2018. će biti godina kada nećete želeti ništa ozbiljno. Potrebne su vam avanture i sloboda. Zabavite se, ali mislite i na svoju sigurnost.

Vodolija

Vodolija
Foto: astrostyle.com
Nećete upoznati ljubav svog života 2018. godine, ali ćete upoznati nekog ko će vas potpuno promeniti. To može biti osoba koju već odnekud poznajete ili neko koga ste upoznali na autobuskoj stanici. Ipak, šta god radili, ne povlačite se. Ova osoba, bez obzira da li će zauvek ostati u vašem životu, učiniće vas boljim ljudskim bićem.

Ribe

Ribe
Foto: astrostyle.com
Vaša saosećajnost i zahvalnost za ljubav konaćno će se isplatiti 2018. godine. Ovo je godina kada će vaš odnos postati stabilan, brižan i ispunjen ljubavlju. Sve vaše strpljenje i usamljene noći vredele su toga. Ova osoba je neko koga treba čuvati, pa nemojte uprskati.

Primjedbe