ZAPAMTILI SMO GA KAO SLATKOG PAMETNJAKOVIĆA: Evo kako danas izgleda Malkolm iz serije “Malkolm u sredini”

Nema osobe koja ne za poznatu seriju “Malkolm u sredini”. 

U ovoj humorističnoj porodičnoj komediji Frenki Muniz glumi darovito dete koji pokušava da se izbori sa svojom disfunkcionalnom porodicom. 



Prva epizoda je emitovana 9. januara 2000. godine, kada se publika upoznala sa Malkolmom i njegovom braćom, Frensisom, Risom, Djuijem i Džejmijem, koji su odrastali tokom svih 7 sezona. Kada je započeto snimanje ove komedije, Muniz je imao samo 14 godina! 

Tokom svoje karijere 2000-ih godina, mogli ste da ga vidite u filmovima kao što su “Agent Kodi Benks”, “Moj pas Skip” i “Veliki debeli lažov”. 



Urnebesni šou završio se poslednjom epizodom koja je emitovana 14. maja 2006. godine, gde ste videli Malkolma kako je završio srednju školu i krenuo na koledž. Kada se serija završila, snimio je još par filmova. 

2012. godine pridružio se muzičkoj grupi “Kingsfoil”, ali ih je napustio 2014. godine zbog neslaganja u vezi sa zakazivanjem nastupa 

Iako se serija završila pre 10 godina, on je i dalje ostao u kontaktu sa svojom serijskom porodicom, čak je i 2013. godine bio prisutan na dodeli nagrada na holivudskoj stazi slavnih sa Brajanom Krenstonom, koji je glumio njegovog oca Hala 

Danas, Muniz se bavi mnogim stvarima po malo, a najviše golfom i trkama. Što se tiče glume, njegovi kasniji projekti uključuju filmove “Šarknado 3”, “Topla kupka i kruto piće 2” i “Put za Kapri” 

Primjedbe