12 vrućih trendova u šminkanju koji su ove zime zapalili Instagram

1. Monohromatska šminka

Monohromatska šminka
Foto: instagram.com
Monohromatski način šminkanja znači da se boja vaše senke poklapa sa bojom karmina. Boja breskve, šljive, kafe, zlata - mogućnosti su praktično neograničene.

2. Tačkasti ajlajner

Tačkasti ajlajner
Foto: instagram.com
Ovo je zaista jedinstveni trend, ali dovoljno suptilan da ne privučete mnoštvo zabrinutih pogleda. Jednostavno nanesite mnoštvo tačkica ajlajnerom duž gornjeg kapka.

3. Kremasto rumenilo

Kremasto rumenilo
Foto: instagram.com
Svakako, rumenilo u kamenu je vrlo praktično. Ipak, ako želite prirodniji izgled, isprobajte kremasto rumenilo.

4. Žuta senka

Žuta senka
Foto: instagram.com
Žuta senka za oči možda zvuči neobično i divlje, ali zapravo izgleda vrlo lepo na vašim očima. Samo se postarajte da ostatak vaše šminke bude dovoljno suptilan, kako ne biste izgledali previše napadno.

5. Sjajne oče

Sjajne oče
Foto: instagram.com
Sjjane usne? Mi ćemo se ipak odlučiti za sjajne oči. Ovaj trend podrazumeva malo sjaja za oči na centar vašeg kapka. Rezultat je vrlo lep i suptilan.

6. Obrve očešljane nagore

Obrve očešljane nagore
Foto: instagram.com
U 2017. godini bile su vrlo popularne savršeno i precizno oblikovane. Ove 2018. godine moderne se divlje, nagore začešljane obrve. Samo ih začešljaje češljićem za obrve i nanesite gel za obrve.7. Koralne usne
Koralne usne
Foto: instagram.com
Kada su dani sivi i tmurni, dodajte malo boje u njih. Koralni karmin pristaje svim tonovima kože i podsetiće vas na sunčane tople dane.

8. Bordo senka

Bordo senka
Foto: instagram.com
Bordo boja na očima je odavno hit. Bilo da nanesete samo malo ove boje ili se odlučite za celokupan "smokey eyes" izgled u ovoj boji, nećete pogrešiti.

9. Električno-plavi ajlajner

Električno-plavi ajlajner
Foto: instagram.com
Dodajte malo odvažnosti svom izgledu pomoću ove jarkoplave boje. Neka ostatak šminke bude nenapadan, kako bi fokus bio na vašim očima.

10. Ofarbane usne

Ofarbane usne
Foto: instagram.com
Usne boje višnje prosto mame na poljupce. Nanesite kremsti karmin na sredinu usana, a zatim ga četkicom ili prstima razmažite prema ivicama.

11. Metalik zlatna senka

Metalik zlatna senka
Foto: instagram.com
Ne postoji pogrešno doba dana za senku boje zlata. Nanesite zlatnu senku u nekoliko nijansi na oči, a na trepavice stavite više slojeva maskare.

12. Gotik karmin

Gotik karmin
Foto: instagram.com
Ako želite misteriozni zimski izgled, odlučite se za tamni mat karmin. Baš kao i devojka na slici, potrudite se da ostatak vaše šminke izgleda prirodno.

Primjedbe