Evo kakve vas muke čekaju po horoskopu u prvoj polovini 2018.

Ovan

Ovan
Foto: youqueen.com
Imaćete krizu srednjih godina i preispitivaćete svoje izbore u karijeri. Provešćete noći pitajući se da li idete pravim pute ili ste negde skrenuli sa kursa. Pitaćete se da li da i dalje jurite novac i sigurnost, ili da raširite krila i sledite svoju strast i da li postoji način da postignete sve odjednom.

Bik

Bik
Foto: youqueen.com
Donećete odluku da li da ostanete u tome što teško možete nazvati vezom ili da razbijete začarani krug u kome se partner dobro ponaša prema vama nekoliko nedelja, a onda nestane u akciji. Moraćete da odlučite da li ćete ga postaviti na svoje mesto, otići bez reči ili dopustiti da vas i dalje tretira kao rezervni plan.

Blizanci

Blizanci
Foto: youqueen.com
Zaljubićete se u nekog vama bliskog. Znali ste da će se to jednom dogoditi, jer ste dugo obuzdavali osećanja. Kada poklonite srca jendom drugom (uz nekoliko bolnih stvari u tom procesu), moraćete da odlučite da li vam ta osoba vredi toliko da se potudite da održite vezu ili je apsolutno toksična i ne zaslužuje mesto zauvek u vašem životu.

Rak

Rak
Foto: youqueen.com
Borićete se sa sopstvenim odrazom. Biće dana kada će vas sopstvene nesigurnosti pojesti živog. Dana kada ćete želeti da izgledate drugačije. Kada ćete želeti da ste neko drugi. Ipak dostići ćete tačku kada ćete prestati da tretirate sebe kao gubitnika, jer će to uticati na vašu karijeru i vezu. Onda ćete morati da naučite kako da se ophodite prema sebi. Moraćete da naučite glas u vašoj glavi da vas voli.

Lav

Lav
Foto: youqueen.com
Borićete se sa sopstvenom prošlošću. Neko iz ranijih godina ponovo će vam ući u život, a vi nećete znati kako da se sa njim izborite. Nećete biti sigurni da li da dočekate tu osobu raširenih ruku ili da ignorišete njene pokušaje da se ponovo poveže sa vama. Biće vam potrebno malo vemena da shvatite koji je najbolji potez, jer ste već stvorili novi život, dobar život, život bez nje.

Devica

Devica
Foto: youqueen.com
Borićete se sa svojim rasporedom. Pokušavate da uradite sve. Pokušavate svima da udovoljite. Ali, sada kada ste stariji, shvatate da je to nemoguće. Biće vam teško da izbalansirate karijeru, prijateljstvo, porodicu i ljubav u prvoj polovini 2018. godine. Moraćete da žrtvujete neke stvari koje volite, razočarate neke ljude koje volite, da biste postigli sve što imate zacrtano.Vaga
Vaga
Foto: youqueen.com
U pvoj polovini 2018. godine, borićete se sa finansijskim problemima. Daćete sve od sebe da uštedite novac kako biste priuštili život iz snova, ali to će biti teško kada se pojave iznenadni poblemi i morate da potrošite stotine i stotine evra neočekivano. Moraćete da peskočite neko putovanje ili večeru kako biste imali dovoljno novca na računu za buduće hitne slučajeve.

Škorpija

Škorpija
Foto: youqueen.com
Borićete se sa svojim zdravljem. Stalno govorite sebi da ćete početi da vežbate i da se hranite zdravije, ali vam je teško da to i ostvarite. Iscrpljujete se nekoliko nedelja, a onda se nekoliko sledećih opuštate sa bednim izgovorima. Biće vam potrebno nekoliko meseci da pronađete ritam koji vam odgovara.

Strelac

Strelac
Foto: youqueen.com
Borićete se sa svojim besom. Dugo držite u sebi neka osećanja. U prvoj polovini 2018. godine, ili ćete prestati da odugovlačite i suočiti se sa svojoim problemima, ili ćete se prepustiti autodestruktivnim navikama kao što su opijanje, peviše rada, previše spavanja. Ili ćete pokušati da popravite ono što je slomljeno, ili da pobegnete kako god je moguće.

Jarac

Jarac
Foto: youqueen.com
Borićete se sa svojim osećanjima. Ponosni ste na svoju nezavisnost, preživljavane, ali neko će vas ubedite da spustite svoj štit. Bićete zarobljeni između želje da predate srce i želje da pobegnete što dalje kako biste se spasili. Nećete znati šta da radite, jer nikada niste ovako nešto osećali prema nekom.

Vodolija

Vodolija
Foto: youqueen.com
Borićete se sa egzistencijalnim pitanjima. Pitaće se da li vaš život ima svrhu, da li ste je ispunili ili proćerdali život. Tokom pve polovine 2018. godine, pustićete da vreme prolazi ne radeći ništa korisno. Moraćete da pronađete nešto što će vam probuditi strast kako se ne bi više osećali izgubljeno.

Ribe

Ribe
Foto: youqueen.com
Tokom prve polovine 2018. godine, borićete se sa samoćom i učinićete neke stvari na koje nećete biti ponosni kako bi to osećanje nestalo. Možda ćete stupiti u kontakt sa bivšim partnerom. Možda ćete se upustiti u vezu sa nekim za koga ćete od početka znati da je pogrešan. Međutim, na kraju ćete ipak shvatiti da je bolje biti sam nego u lošem društvu. Onda ćete naučiti kako da budete sami.

Primjedbe