Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 29.1. do 4. februara

Ovan

Ovan
Foto: astrostyle.com
Mislite samo o onome što radite, jer previše priče neće doneti ništa dobro na radnom mestu. Budite pažljivi prema partneru, kako zbog vašeg grube prirode ne bi izbila svađa. Čućete lepe vesti koje se tiču člana porodice.

Bik

Bik
Foto: astrostyle.com
Poslovna ponuda koja vas očekuje početkom nedelje zvuči primamljivo, ali ne prenagljujte sa odlukom da li ćete je prihvatiti. Razgovarajte sa partnerom ako želite da ozbiljno poradite na vezi. Budite oprezni sa alkoholom.

Blizanci

Blizanci
Foto: astrostyle.com
Naizgled nevažno ogovaranje može da ima ozbiljne posledice. Ove nedelje držite jezik za zubima. Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja će im okrenuti svet naglavačke.

Rak

Rak
Foto: astrostyle.com
Ne obraćajte pažnju na priče i nagađanja koja mogu da unesu nemir u vašu vezu i odnos sa partnerom. Finansijska situacija nije najsjajnija, ali uskoro će se sve promeniti. Čuvajte se u saobraćaju.

Lav

Lav
Foto: astrostyle.com
Malo opreza nije na odmet, naročito kada su u pitanju slatkorečivci na poslu. Nemojte verovati svemu što čujete. Ako ste u vezi, recite partneru da vam je potreban lični prostor i vikend iskoristite da se posvetite samo sebi.

Devica

Devica
Foto: astrostyle.com
Zračite optimizmom i vedrim duhom i to svi u vašoj okolini primećuju. Možda je pravo vreme da prihvatite poziv na kafu od kolege ili koleginice? Device koje su u dugim vezama ozbiljno razmišljaju o proširenju porodice.Vaga
Vaga
Foto: astrostyle.com
Bez straha se oslonite na svoje profesionalne veštine kada su poslovni izazovi u pitanju. Ljubav se oseća u vazduhu i trebalo bi da iskoristite ovaj momenat. Radite na jačanju svog imuniteta.

Škorpija

Škorpija
Foto: astrostyle.com
Budite oprezni kada je novac u pitanju - u kupovini, menjačnici, restoranu. Vaš instinkt vas neće prevariti kada je u pitanju donošenje važne poslovne odluke. Slobodne Škorpije će upoznati osobu zbog koje će se osetiti kao na sedmom nebu.

Strelac

Strelac
Foto: astrostyle.com
Početak nedelje nije pravo vreme za iznošenje ideja i inovacija na poslovnom planu. Strpite se još malo i zvezde će vam biti mnogo više naklonjene narednih nedelja. Kada je ljubav u pitanju, najvažnije je da razumete da ćete dobiti samo onoliko koliko date.

Jarac

Jarac
Foto: astrostyle.com
Pred vama su srećni dani kada je ljubav u pitanju, bilo da ste slobodni ili u ozbiljnoj vezi. Verujte u karmu i da se dobro dobim vraća. Ako pomognete prijatelju u nevolji, višestruko će vam se vratiti.

Vodolija

Vodolija
Foto: astrostyle.com
Ćaskanje sa partnerom može da preraste u pravu dramu jer ste ove nedelje naročito osetljivi. Vodite računa da ne kažete ono što ne mislite kako ne biste srušili ono što ste godinama gradili. Zvezde su vam naklonjene na poslovnom planu i uživate u timskom radu sa kolegama.

Ribe

Ribe
Foto: astrostyle.com
Za dušu koja boli nema boljeg leka od društva bliskih ljudi i prijatelja. Imajte to na umu svaki put kada naiđu teški momenti. Pokušajte da se odvojite umom od posla i posvetite partneru, vašem odnosu i planiranju budućnosti.

Primjedbe