Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem NIKAKO ne treba da budete

Žene u znaku Ovna imaju svoj ritam i ako se neko ne uklopi u njega, veza neće dugo trajati. Vi želite nekog ko će biti spreman da malo prodrma stvari umesto da se uljuljka u dosadnu rutinu. Mrzite kada neko usporava stvari jer želite da uvek uzmete najbolje od života. Za vas vikendi nisu vreme za izležavanje, već za pronalaženje avantura ili završavanje obaveza. Nemojte se zadržavati sa onima koji vam kažu da teba da usporite. Držite se svog tempa.
Foto: relationshipgoals.me
Žene u znaku Bika su krajnje romantične i zaljubljive prirode. Vi želite muškarca koji će vas obasipati pažnjom i romantičnim gestovima. Stoga, onaj koji je opsednut sobom, a ne vama, nije taj koga biste upoznali sa porodicom. Nije stvar u tome da želite a sva pažnja bude usmerena na vas, ali želite da ta osoba ipak brine o vama više nego o bilo kome drugom.
Foto: relationshipgoals.me
Kao neko rođen u znaku Blizanaca, vi u vezu unosite dve suprotstavljene ličnosti. Vi želite da držite sve pod kontrolom i da budete sa nekim ko će deliti vašu harizmu. Klonite se onih koji izgledaju misteriozno. Možda misterioznost deluje uzbudljivo i poželećete da otkrijete sve slojeve njegove ličnosti, ali kada to učinite, smatraćete da je ono što se krije ispod površine zapravo vrlo dosadno.
Foto: relationshipgoals.me
Vi ste devojka koja ne želi da švrlja okolo, već uvek imate spreman časopis sa venčanicama sakriven u ormaru. Nikako ne bi trebalo da budete sa muškarcem koji će vam pričati kako ste divne, ali sa vama neće želeti ništa ozbiljno. Možda vas privuče imidž lošeg momka, ali to svakako nije momak kakvog vi tražite i kakav vam je potreban.
Foto: relationshipgoals.me
Lavicama je potrebna pažnja više nego bilo kom drugom znaku. Potreban joj je neko ko će ljubiti zemlju kojom hoda i obasipati je komplimentima na svakom koraku. Lavice treba da se klone onih muškarčina koje su previše sebične da bi primetile koga imaju pored sebe. Ukoliko on nije beznadežni romantik, nije pravi za nju.
Foto: relationshipgoals.me
Vi ste vrlo praktični, organizovani i volite rutinu. Ne smeta vam da stvari postanu uzbudljive s vremena na vreme, ali voše volite kada sve ide glatko, onako kako ste planirali. Onaj ko se ne uklapa u te planove nije pravi za vas. Vi donosite dobre i mudre odluke i poteban vam je neko sa jednako pametnom glavom na svojim ramenima.
Foto: relationshipgoals.me
Vi ste bukvalno najuravnoteženiji znak u Zodijaku, diplomatični i pravični. Neko ste ko je uvek tu da prijatelje posavetuje o poslu, vezi, životu i zbog toga vas veoma vole. U vašem životu nema mesta za nepromišljenu osobu koja ne razmišlja ni o čemu što uradi i uvek prenagljuje sa akcijama. Ako nije uravnotežen poput vas, takva veza neće ići.
Foto: relationshipgoals.me
Obavijeni misterijom, vi volite kada vas muškarci jure i vraćaju se po još. Privlačni, pametni i misteriozni kakvi jeste, ne želite muškarca sličnih osobina. Takve igre i misterije mogu biti privlačne na kratko, ali mogu postati vrlo iscrpljujuće i nepodnošljive na duže staze.
Foto: relationshipgoals.me
Za vas je nemoguće da dugo ostanete na jednom mestu. Možete tek stići na neko mesto, a da odmah razmišljate o sledećoj velikoj avanturi. Takođe ste skloni stresu i anksiznosti i potrebno vam je da s vremena na vreme pobegnete negde kako biste se sabrali. Nikako ne bi trebalo da budete sa nekim ko ne voli zabavu i uzbuđenje kao vi. Svako kome nedostaje vaša spontanost neće biti dobar partner za vas.
Foto: relationshipgoals.me
Posvećenost i porodica dve su najvažnije stvari u vašem životu. Ne biste ni sekund razmišljali da odete i na drugi kraj sveta zarad svojih voljenih. Svako ko je bezbrižan i neodgovoran nikad neće postat vaša srodna duša. On mora imati iste prioritete kao i vi.
Foto: relationshipgoals.me
Vi ste optimista do srži i brinete o čitavom čovečanstvu, globalnim pitanjima i želite da napravite svet boljim mestom za sve ljude. Svako ko misli drugačije nije pravi za vas. Čak i ako ne deli vaš entuzijazam, morao bi da pokaže dovoljno fleksibilnosti da možete da izrazite svoje mišljenje, a da se on ne uvredi.
Foto: relationshipgoals.me
Vi ste vrlo u skladu da svojom emotivnom i osetljivom stranom. Tažite partnera sa brižnim, nežnim srcem i klonite se bezosećanih ljudi. Kako vi stalno stavljate tuđe potrebe ispod svojih, ovakav čovek bi to mogao iskoristiti i manipulisati vama ne bi li dobio sve što želi. Vi definitivno zaslužujete boljeg.

Primjedbe