MAJKA JE URADILA DNK TEST USVOJENE KĆERKE: Rezultati su šokirali cijelu porodicu!

Njihova životna priča počinje nakon što su usvojili 10-godišnju djevojčicu Ellianu iz kineskog sirotišta. 

U braku su bili 23 godine i od početka su znali da nijedno od njih nije sposobno dobiti dijete. Srećom, stvari su se promijenile na bolje nekoliko godina poslije. Dobili su tri sina Matthewa, Kylea i Andrewa, no James je obećao Staci da će usvojiti još jedno dijete čim budu u mogućnosti za to. Željeli su usvojiti dijete iz Kine. 

Odmah su stupili u kontakt sa jednom tamošnjom porodicom. Na prvi pogled su zavoljeli djevojčicu Ellianu koja je imala poremećaj u mozgu, no to ih nije spriječilo da joj požele dobrodošlicu u svoj dom. Najprije je morala izvršiti pretrage u bolnici u Americi, a onda se pridružila ostalim članovima porodice. Igrom slučaja, još jedan par je usvojio djevojčicu iz Kine. 

Ove dvije porodice inače žive blizu i druže se, stoga su se i njihova biološka djeca, ali i usvojena brzo sprijateljila. 

Svi su se čudili koliko su djevojčice ličile, da su čak pomislil da su neki rod. No, šanse su bile male jer su usvojene iz različitih porodica, a i Kina broji 1,4 milijardi ljudi što je dodatno smanjivalo vjerovatnoću. 

Nakon što su uradili DNK za obje djevojčice, uz vjerovatnoću od 99,99%, djevojčice su bile sestre. 

Danas su sa svojim porodicama sretnije nego ikada, ali i zbog toga jer su pronašle jedna drugu. 

Primjedbe