OVA ŽENA JE USVOJILA 4 OSTAVLJENE DJEVOJČICE: Posle 9 meseci, dobila je poziv od koje joj se knedla zaglavila u grlu…

Kako bi ostvarila tu svoju želju, morala je da usvoji dete. Igrom slučajeva, usvojila je 4 sestre, ali to nije bilo sve! 

Nakon mnogo posla i mnogo strpljenja Lejsi Dankin je 2011.god dobila dozvolu da usvoji dete. Kontaktirali su je i upitali da li bi usvojila, ne jednu devojčicu, već i njene 3 sestre. Nije prošlo mnogo vremena, a devojčice su se uselile u Lejsin dom, međutim ni tada nije bilo gotovo. Nakon 9 meseci biološka majka devojčica kontaktirala je Lejsi 

Saopštila joj je da je povratila starateljstvo. Mesec dana nakon toga, njihova biološka majka je opet zvala, imala je vesti… Majka je ipak rešila da je najbolje da devojčice ostanu sa Lejsi, ali je imala jedan uslov, da prihvati i novorođenu bebu, kako bi sve sestre bile zajedno. Lejsi je usvojila čak i šestu ćerku, samo kako bi ostale zajedno. 

Prošlo je više od 3 godine kakko je Lejsi usvojila Sofiju, Natali, Melani, Kajli, Leu i Sesili 

“Bila sam nominovana da postavim fotografiju koja me čini ponosnom i srećnom majkom. Ja sa odabrala ovu fotografiju.” 

“Odabrala sam ovu fotografiju, ne zato što je lepa, već zbog uspomena koje nosi sa sobom. Sećanje na haos i stresove koji su prethodili ovoj fotografiji mene i mojih devojaka.” 

“Ono što ne vidite jeste bol koji sam osećala, vrištanje u meni, pregovaranje i moljenje. Samo sam želela da ova fotografija nastane.” 

“Ova fotografija me podseća na to da, ma koliko teško bilo, život je lep. Da dijamanti nastaju pod pritiskom i da stvari ne moraju biti savršene kako bi bile divne!” 

Primjedbe