ROĐEN JE SA NEOBIČNIM MLADEŽOM NA GLAVI: Razlog zbog kog su mu doktori implantirali “rogove đavola” će vas ostaviti u čudu

George Ashman se rodio sa mladežom na čelu.

Njegova majka Karen je postala jako zabrinuta.

“Čim su vidjeli mladež odmah su mogli zamisliti situaciju za 10 godina, kada ne bi imao prijatelja,”rekla je njegova majka.

Iako su ga roditelji voljeli od rođenja, znali su da će pretrpjeti dosta maltretiranja. Međutim doktor im je rekao da postoji rješenje; sve što je bilo potrebno je da privremeno dobije rogove.,

Dvije napuhane vrećice su implantirane sa obje strane mladeža. Njegova majka se bojala da će pored toga što ima mladež biti prozivan zato što ima đavolje rogove.

Tokom 4 mjeseca doktori su polako ubrizgavali tekućinu i vrećice, kako bi polako rastegli kožu da bi imali dovoljno materijala da prekriju mladež.

“Kada sam prvi put vidjela implantate ostala sam bez riječi.

Bili su mnogo veći nego što sam očekivala i bili su postavljeni tako da izgledaju kao rogovi. Moj mali anđeo je izgledao kao đavo! Kao Frankenstein. Nisu izgledali nimalo lijepo,” rekla je užasnuta majka.

Tokom tog mjeseci Karen je morala trpjeti vrisku ljudi koji su se bojali dječaka kada ga vide u javnosti.

“Bila sam puna suza i emocija. Nisam imala problema da volim svog sina, ali teško sam se nosila sa tuđim reakcijama. Osjećala sam se kao da su svi protiv nas.”

Srećom tortura je završila, doktori su prekrili mladež na čelu i uklonili vrećice. Njegovo tijelo nije odbilo novu kožu jer je ona već bila dio njega.

Njegove rane su zacijelile tako lijepo da se bas morate zagledati kako bi primijetili bilo kakve ožiljke. Zahvaljujući ovoj čudnoj ali efektivnoj proceduri, on izgleda super – a svi oni trenuci mržnje i izazivanja su daleko iza

Primjedbe