ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: Kombinacije horoskopskih znakova sa najvećom šansom za srećan život i uspešan brak!

Otkrijte kakve razlike i privlačnosti kriju kombinacije ovih zodijačkih parova. 

Ribe i Bik 

Ovo je divan spoj dva strašću vođena znaka. Vladalac bika je Venera, dok je vladalac riba, čarobni Neptun. Oba znaka vole hranu, vino i kulturu, tako da predstavljaju kreativan spoj dva sofisticirana duha.



Uvek imaju teme za razgovor, bez obzira da li se govori o teoriji umetnosti ili bendovima koji oboje vole. 

Ovnovi i vage Oni izazivaju svojstveni polaritet horoskopa. 

Ovi dva znaka se mnogo privlače, dobro su balansirani jer šarmantna i kulturna vaga može mnogo toga da nauči tvrdoglavog ovna. Vaga odiše harmonijom u vezi i trudi se da održi vezu, dok je ovan odlučniji i često dovodi do disharmonije. 



Rak i Škorpija Kada rak i škorpija uđu u ljubavni odnos, kao rezultat se dobiju dva emotivno intenzivna znaka. 

Kada su ova dva znaka u prostoriji, temperatura raste. Rak i škorpija imaju mnogo toga zajedničkog i imaju potencijala da održe svoju vezu strastveno i do kraja. 

Strelac i lav Kada se ova dva strastvena, vatrena znaka spoje javiće se obostrana privlačnost i varnice. Oni su zanimljiv par, tako da se stvara utisak da među njima ništa ne može krenuti loše. Toliko su slični da će zajedno preći preko svake prepreke. 

Devica i vodolija Oba partnera u vezi su ujedinjena intelektualnim sposobnostima i ljubavlju prema idejama i konceptima. U odnosu između ova dva znaka nikada ne može biti previše razgovora i žara. Oba znaka pružaju ljubav i pažnju na svoj način, a tu je i mnogo uzajamne dobrote. 

Jarac i bik Veza između ova dva znaka je jaka i stabilna, iako ovo partnerstvo ponekad može da izgleda preterano materijalistično, a ponekad i praktično. Kompatibilnost pomaže da jarac i bik budu otvoreni i iskreni jedno prema drugom, a među njima postoji duboka emotivnost. 

Škorpija i ribe Kada škorpija i ribe uđu u vezu, stvara se unija poštovanja i razumevanja. Oba znaka su intiutivna i u kontaktu sa nijansama ljudske interakcije. Pošto su oba znaka vodena, oni cene i koriste dodirljivost i fizički entitet vode. 

Blizanac i devica Jako je važno da oba znaka nauče kakav pristup životu i ljubavi imaju jedno i drugo. Od krucijalnog značaja je i da zapamte da su im stavovi vredni razumevanja. Pošto su oba promenljiva znaka, veoma su fleksibilni, skloni promenama, i mogu biti neodlučni. 

Ovan i jarac Oba znaka imaju mnogo toga zajedničkog, iako to možda na prvi pogled ne deluje tako. Oba znaka su dominantna, sklona uspehu, ambiciozni i vredni. Snalažljivi su i žele slične stvari od svojih života. 

Škorpija i bik Njihova veza je veoma uzbudljiva. Kada su dve osobe rođene pod različitim sunčevim znacima, postoji jaka privlačnost između njih jer se njihovi kvaliteti i osobine privlače i međusobno dopunjuju. Takođe imaju zajednička interesovanja. 

Blizanci i vaga Vaga je horoskopski idealista i teži ka boljoj realnosti. Vaga i blizanci mogu biti dobri prijatelji i da podupiru svoju romansu jakim temeljem. Oba znaka su veoma društvena, tako da će se njihova veza prvenstveno zasnivati na prijateljstvu. 

Ovan i strelac Hemija i simpatija se gradi brzo između ova dva znaka.Mogu biti mnogo dobri prijatelji kao i ljubavnici zato što imaju optimistične poglede na život. Oba znaka oproste i zaborabe vrlo brzo, jer nemaju vremena da ga provode u mržnji. 

Primjedbe