SUPRUGE OVO NE VIDE: 10 skrivenih znakova da vas muž vara

1. Ostaje do kasno

Da li često legnete bez partnera? Ako vaš suprug ostaje budan do kasno dok su ostali odavno u krevetu, to može da bude znak da radi stvari na internetu za koje mu je potrebna privatnost. Naravno, možda je u pitanju samo posao, ali ne uzimajte ovaj znak zdravo za gotovo.

2. Promene u potrošačkim navikama

Patner počinje da troši novas misteriozno, a ide toliko daleko da čak podiže kredit bez vašeg znanja. Svako ima pravo da troši svoj teško zarađeni novac, ali u braku morate biti iskreni u pogledu trošenja novca.
Foto: meowgag.com
3. Promena muzičkog ukusa

Možda izgleda malo preterano, ali ako vaš muškarac odjednom počne da sluša novi bend ili određeni žanr muzike, možda je na njega uticala druga žena. Možda pokušava da impresionira nekog ko voli određenu vrstu muzike skidanjem cele doskografije bendova. Naravno, ovo nije siguran znak, ali poželjno je da obratite pažnju.

4. Tajnovitost sa uređajima

Višestruke šifre i kodovi na telefonu, laptopu i društvenim mrežama definitivno su crvena lampica. Mada svi imamo pravo na privatnost, osoba koja ništa ne krije neće imati problem da vam da pristup nalozima kada je upitate.6. Provodi previše vremena sa koleginicom

Muškarci ljubavnice obično nazivaju koleginicama, a poslovne izlete koriste kao izgovor za njihovo društvo. Ako vaš muž provodi suviše vremena sa ljubavnicom i insistira da mu je ona samo prijateljica, budite oprezni. 

5. Sarkastični odgovori

Muževi koji varaju često izmišljaju priče kako bi sakrili svoje laži. Često pribegavaju sarkazmu ili luckastim odgovorima kako bi vas skrenuli pažnju sa njihove nemogućnosti da vam iskreno odgovore.
Foto: wikihow.com
7. Nove navike i maniri

Ako vaš muž počne da koristi moderne fraze, nove izraze i gestove, budite na oprezu. Sa kim provodi vreme? Ovo često previdimo, ali definitivno može da ukazuje na prevaru.

8. Narcizam

Da li je vaša bolja polovina odjednom opsednuta kupovinom nove garderobe ili gubljenjem kilograma? Naravno, odlazak u teretanu nije 100% znak da ima drugu ženu. Možda samo pokušava da vodi zdraviji život, ali nije na odmet da obratite pažnju.
Foto: wikihow.com
9. Intimni odnosi su postali obaveza

Ako nema više iskri u spavaćoj sobi, možda je to znak da ih ima sa nekom drugom. Možda je to samo prirodna posledica monotonije u dugoj vezi, pa probajte da začinite stvari.


10. Emotivna udaljenost

Više vam ne govori o tome kako je proveo dan i o svojim osećanjima. Čak i tokom svađa, ne trudi se da iznese argumente ili smiri strasti.

Primjedbe