UDOVICA JE GLEDALA SIKE SA NJIHOVOG VJENČANJA: Tada je otkrila šokantan detalja!

Nisu ni slutiti da će se to putovanje pretvoriti u njihovu najgoru noćnu moru. 

Jednog jutra je samo počeo vikati na nju rekavši joj da izađe iz sobe. Njegovo ponašanje ju je šokiralo, budući da je bila u sedmom mjesecu trudnoće. 



Nedugo poslije, liječnici su otkrili da on boluje od agresivnog i smrtonosnog tumora na mozgu. Rekli su mu da će hemoterapijom, liječenjem i hitnom operacijom uspjeti produžiti njegov život na naredne dvije godine. 

Bračni par je bio šokiran ovim saznanjem.Uprkos stresnim situacijama kroz koje je prošla, Emma je 2015. godine rodila zdravu djevojčicu Miu. 



U tom periodu je on počeo sa hemoterapijom. Svoju kćerkicu je viđao samo vikendom. Četiri mjeseca poslije, utvrđeno je da se tumor povećava. Emma je vjerovala da mu je ostalo dvije sedmice života pa su ga doveli kući. 

Srećom, uspio je živjeti nešto duže i dočekati svoj 30. rođendan i naredni Božić. 

U maju 2016. godine je preminuo. Ona se od tada bavi humanitarnim radom za pomoć ljudima oboljelim od iste bolesti. Simptomi ove bolesti su veoma agresivni i mogu biti pogubni za okolinu. Kako se Emma prisjeća, njen muž se i prije vjenačanja ponašao pomalo čudno. Danas, kada pogleda fotografije sa vjenačanja, jasnije joj je zašto je to bilo tako. 

Emma vjeruje da će njena priča biti inspiracija ljudima da na vrijeme uoče fatalne simptome i moguće bolesti, prije nego bude prekasno. Ukoliko se na vrijeme prepoznaju, ovakve bolesti se mogu uspješno liječiti. 

Primjedbe