VAŠE LICE ĆE ZABLISTATI ZA SAMO PAR DANA: Nekoliko prirodnih načina koji će vam pomoći da se izborite sa ožiljcima i bubuljica

Paradajz Sok od paradajza je odlična stvar za vašu kožu. 

Aloja vera Poznato je da je aloja odlična za tretiranje opekotina, ali većina ljudi ne zna koliko je ona zapravo dobra za uklanjanje ožiljaka. Zbog ove biljke vaša koža će zablistati a vaši ožiljci će maksimalno smanjiti. Soda bikarbona Soda bikarbona je drugi naziv za natrijum-bikarbonat. Kristali ove namirnice su malo veći,zato su odlični za piling. Prirodno i korisno! 

Kokosovo ulje Nega kože je jedna od stvari gde kokosovo mleko može pomoći. Nanesite ovi čudesnu smešu na vaše lice za lepši i ujednačeniji ten. Krastavac Maska od krastavca je odlična za oslobađanje od akni. Samo jednostavno isecite krastavac na kolutiće i stavite ga na lice. 

Med Ovaj slatkiš će učiniti čudo za vašu kožu. Nanesete sirovi med na kožu. 

Limun Ožiljci od akni su uglavnom beličaste boje, a limun će proizvesti efekat “izbeljivanja”, tj. smanjiće njihovi vildjivost maksimalno. 

Krompirov sok Kada pomislite na povrće koje sadrži sok, sigurno nećete pomisliti na krompir, međutim, krompirov sok je pun vitamina te je odličan za kožu. 

Šipkovo ulje Šipak je pun masnih kiselina i odlično je za kožu. Možda je čak i najbolje od svih ulja za kožu jer ne ostavlja masan trag. 

Trljajte kožu šećerom Trljajte kožu šećerom. Šećer je odličan za piling, skinuće sve mrtve ćelije sa kože a vaša koža će biti mekana i sjajna. 

Vitamin E Ove kapsule možete koristiti na dva načina. Jedan jeste da ih regularno pijete, a drugi da ih otvarate i nanosite direktino na kožu. Takođe, možete ukombinovati i obe metode. 

Maslinovo ulje Maslinovo ulje, kao i kokosovo, ima bezbroj prednosti za sve delove tela, a posebno za kožu. 

Primjedbe