Dnevni horoskop: Bik je ludački posesivan, Škorpiju čeka lijepo iznenađenje

POSAO: Možete da očekujete lijepe vijesti vezane za posao sa ljudima iz inostranstva. Očekuje vas pozitivna situacija. Nova saradnja vam može donijeti mnogo pozitivne energije i dobrih promjena na ovom polju, pišu “Astrousluge“…
LJUBAV: Nije vam sasvim lako da pred voljenom osobom sasvim otvoreno pokažete sva svoja osjećanja. Imate utisak da ona neke stvari neće razumjeti na pravi način, ali varate se. Nemate čega da se plašite.
ZDRAVLJE: Vodite računa o jetri i masnoćama u krvi. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite zdravstvenom stanju. Smanjite unos masne hrane ali i unos soli. Posavjetujte se sa svojim doktorom.
BIK
POSAO: Trudite se da budete veoma štedljivi i da vodite računa o svim svojim troškovima. Djeluje vam da je stanje generalno promijenljivo i da je bolje da budete oprezni. Skloni ste krajnostima.
LJUBAV: Nemate dovoljno povjerenja u voljenu osobu i u vama se budi osjećaj ljubomore. Iako to krijete, umijete da budete veoma posesivni. Vrijeme je da porazgovarate sa partnerom o svojim sumnjama.
ZDRAVLJE: Moguće su urinarne infekcije ili problemi vezani za reproduktivne organe. Prije svega je važno da se javite doktoru radi redovne kontrole. Moguće je da će vam biti potreban neki vid terapije.
BLIZANCI
POSAO: Neophodna vam je pomoć poslovnog partnera i očekujete da će vam se on naći u trenutnoj situaciji. Spremni ste da sa njim postignete dogovor i kompromis po svim pitanjima.
LJUBAV: Pored voljene osobe se osećate sigurno i ušuškano. Uživate u vremenu koje provodite zajedno. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za poznanstvo i početak veze sa Vodolijom.
ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete pretjerano značajne tegobe i probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate generalno dobrom danu tokom kog neće biti smetnji.
RAK
POSAO: Preopterećeni ste poslovnim obavezama i nije vam lako da izađete na kraj sa svim onim što vas očekuje. Moguće je da ćete u par navrata pomisliti kako bi vam najlakše bilo da odustanete od svega.
LJUBAV: Moguće je da od voljene osobe tražite da ima razumijevanja za vašu posvećenost poslu i manjak vremena za ljubav. Ipak, negdje u dubini duše znate da biste se i vi na njenom mjestu loše osjećali.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Potrudite se da povećate unos vitamina, tečnosti i da više odmarate. Posvetite se sebi i tome da napunite svoje baterije. Nemojte da se forsirate ni na jednom polju.
LAV
POSAO: Ne odustajete od svojih ideja i spremni ste da pokažete maksimalan nivo upornosti i strpljenja. Važno vam je da ostanete posvećeni svom poslu kako bi ostvarili ciljeve koje ste zacrtali.
LJUBAV: Nije vam lahko da dođete do kompromisa sa voljenom osobom ali bez obzira na sve ne želite da prestanete da se borite za vašu ljubav. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret sa Ovnom.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Vama je neki vid rekreacije jako važan kako biste zadržali dobru kondiciju ali i dobro raspoloženje. Pasivnost vam nikako ne može prijati.
DJEVICA
POSAO: Tražite nova rješenja za neke stare probleme. Veoma vam je važno da u svim situacijama pokažete dovoljno kreativnosti. Nemojte da budete ograničeni na bilo koji način.
LJUBAV: Imate prevelika očekivanja trenutno. Ipak, to ne znači da se kroz neki vremenski period neće ostvariti vaše želje. Samo sada treba da imate u vidu da partner ne može baš sve želje da vam ispuni.
ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Današnji dan vam nije povoljan za pretjerano veliku fizičku aktivnost jer biste nakon toga mogli loše da se osjećate. Bolje je da se sada odmarate.
VAGA
POSAO: Ne želite više da odugovlačite i veoma vam je važno da se što prije pozabavite nekim poslovima koji čekaju na vas. Spremni ste da uložite svu svoju energiju kako bi došli do zacrtanog cilja.
LJUBAV: Odgovaraju vam ljubavne avanture. Trenutno niste zainteresovani za sasvim ozbiljne veze. Prijaju vam promjene, flert i pažnja koju dobijate sa svih strana. Pred vama je buran ljubavni period.
ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako bi potpomogli pravilan rad vašeg nervnog sistema. Generalno vam na zdravstvenom planu nisu prikazane neke veće tegobe tokom današnjeg dana.
ŠKORPIJA
POSAO: Uspjeh vam dolazi na poslovnom planu iako ga trenutno ne očekujete. Nemojte nikada da sumnjate u svoje sposobnosti. Važno je da ostanete dosljedni sebi i svojim principima.
LJUBAV: Voljena osoba vam priprema neka veoma lijepa iznenađenja, očekuje vas veoma prijatan dan sa njom. Možete da se opustite u njenom prisustvu i da zaboravite na sve probleme i opterećenja.
ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Generalno nemate naznake za nove probleme ili tegobe. Imate dovoljno energije za sve i fizički ste dobro, iako ste psihički na neki način opterećeni.
JARAC
POSAO: Možete da imate puno povjerenje u poslovnog partnera koji deli isti materijalni interes kao i vi. Zajedno ćete uspjeti da ostvarite značajan pomak na ovom polju. Dolaze vam bolji dani.
LJUBAV: Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i emocije kakve dugo niste osjetili. Pred vama je jako pozitivna atmosfera za početak nove i značajne ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Osjećate se sasvim dobro u svojoj koži. Pazite na svoje navike, u svemu ste umjereni i ne nalazite ni jedan razlog za problem. Pred vama je jedan generalno dobar dan.
VODOLIJA
POSAO: Možete da očekujete povećanje obima posla. Na vama je da se organizujete što bolje i da prihvatite svoje obaveze. Važno je da pokažete da ste odgovorni i posvećeni svojim profesionalnim dužnostima.
LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate odnos toplo-hladno i da niste baš zadovoljni zbog toga. Ne volite neizvijesnost, smatrate da ste prevazišli ljubavne igrice i da je vrijeme za nešto ozbiljno.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svom imunitetu. Proverite krvnu sliku u narednim danima i potrudite se da pazite na svoje navike. Podložni ste nekim manjim zdravstvenim problemima i smetnjama.
RIBE
POSAO: Ispred vas je povoljan dan. Nećete biti pod bilo kakvim stresom ili tenzijom. Sve na poslu protiče mirno. Ne očekuje vas ni preveliki broj obaveza, pa vam sve nekako umjereno i lagano prolazi.
LJUBAV: Možete da očekujete priliku da još bolje upoznate osobu sa kojom ste nedavno ušli u emotivnu vezu. Kada budete vidjeli njeno pravo lice ubrzo ćete poželjeti promjene, pa će neko drugi zauzeti njeno mjesto.
ZDRAVLJE: Manji problemi vezani za krvotok su mogući ali ne biste generalno trebali da imate neke ozbiljne tegobe. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da redovno idete kod doktora.

Komentari