Dnevni horoskop: Vagu čeka novo poznanstvo, a Škorpiju lijepo iznenađenje

Danas ste odlično raspoloženi. Provedite više vremena u prirodi. Možda ne ide sve na poslu tako lahko, kako ste zamislili, ali ne odustajte od zacrtanih ciljeva za danas, piše “Mondo“…
Bik
Imate višak energije, ali pokušajte da se bavite nekom aktivnošću. Napeti ste. Potrudite se da se ne nervirate.
Blizanci
Pokušajte da se okrenete saradnji sa drugima. Provedite više vremena sa partnerom. Danas bi trebalo da se bavite sportom, da budete aktivniji.
Rak
Vrijedni ste. Pomalo ste napeti. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da se usmjerite na posao, ali ne zapostavljajte svoje zdravlje, nemojte se premarati.
Lav
Imate višak energije. Danas je dan kada treba da pravite kompromise. Provedite više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert.
Djevica
Pokušajte da više vremena provedete kod kuće, sa dragim ljudima. Potreban vam je odmor od svega. Probajte da ove nedjelje ne radite previše.
Vaga
Danas ste komunikativniji nego inače. Imate dosta planova za zabavu. Odličan je dan za flert, ljubav i moguća su nova poznanstva. Nemojte biti pasivni i sjediti kod kuće.
Škorpija
Moguć priliv novca. Potrudite se da se usmjerite na posao. Porodica vam je velika podrška danas u svemu.
Strijelac
Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Dobar je dan za kupovinu telefona. Možete ići na kraći put ako budete imali priliku. Mjesec u Vodoliji je u polju komunikacije i kraćih putovanja, pa to podržava.
Jarac
Potrudite se da se usredsredite na ono što je bitno na poslu. Moguć priliv novca. Sve ide kako treba danas, sve ciljeve ćete ostvariti lahko.
Vodolija
Prilično ste nervozni. Ne opterećujte se toliko porodičnim problemima. Potrudite se da se bavite sportom.
Ribe
Budite odgovorniji danas. Potrudite se da budete pažljivi na radnom mjestu. Neka ženska osoba vam može biti od pomoći u poslu. Danas je dan za završavanje obaveza.

Komentari