Ignorišite Lava, kritikujete Bika, Ribi kažite da pretjeruje: Evo kako da iznervirate svaki horoskopski znak!

Ovan
Njima stvarno ne treba puno. Ako želite živcirati Ovna, samo mu recite da ne može da dobije nešto što želi, ili još gore, da nije sposoban da uradi nešto. Svađa je zagaratovana.
Bik
Bikovi su jako ponosni na stvari koje posjeduju, a ako im želite podići pritisak, samo otvoreno kritikujte nešto što im je drago.
Blizanci
S njima je teško posvađati se, jer su skloni da se slože sa sagovornikom, čak i za stvari oko kojih se ne slažu. Ako želite da iživcirate Blizanca, otvoreno ga prozovite zbog nedostatka karaktera.
Rak
Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom mjerom, podivljaće.
Lav
Lavovi obožavaju pažnju, zato će ih najviše iznervirati ako ih u potpunosti ignorišete. Kad vam Lav nešto priča, prekinite ga i promijenite temu. Brzo će eksplodirati.
Djevica
Rasturite im sto. Pobrkajte knjige na polici. Napravite nered u njihovom savršeno isplaniranom redu. Djevica će reagovati burno.
Vaga
Vage ne vole svađu, zato uvijek pokušavaju da nađu brzo i efikasno rješenje za svaku nesuglasicu. Ako želite da iživcirate Vagu, nemojte dozvoliti da svađa završi. Za svako rješenje pronađite novi problem. To će ih izbaciti iz takta.
Škorpija
Dugo drže ljutnju u sebi, zato je kod Škorpija teško znati jesu li uopšte ljuti ili ne. Jedan od načina na koji ih je lako izbaciti iz takta jeste da jednostavno podijeliti neku njihovu tajnu s ostatkom svijeta.
Strijelac
Ako želite iživcirati Strijelca, dovoljno je da ga lažete i tako pokažete da je pogriješio što vam je vjerovao. Povjerenje je za Strijelčeve jako važna stvar.
Jarac
Racionalni i ambiciozni pripadnici ovog znaka poludjet će ako im neko objasni da su njihove ideje sasvim glupe, a planovi teško ostvarivi.
Vodolija
Pričanje o osjećajima je za Vodolije jako neprijatno, a ako ih želite iživcirati, idite za njima i radite baš to.
Ribe
Ribe su sklone pretjerivanju, a jedna od najgorih stvari koje im možete reći je da – pretjeruju.

Komentari