ISPOVIJEST OGORČENE RADNICE U BUTIKU: “Svaki put kada zatvorim radnju dešava se ista stvar! Nisam više dužna to da radim!”

Znate li koliko je grozan osjećaj kada zatvaram radnju (radim u butiku) i jedva čekam da izađem, spustim venecijanere, obučem se, zatvorim vrata, a uđete vi, prepotentna gospoda, puni sebe, nadmeni, bez pozdrava i izvinjenja, makar?
Vidite da zatvaram, a ponašate se ko da ste svi Bogom dani. S obzirom na to da imam kamere, nekada sačekam, uslužim, ali onda kad vide da vas ima u radnji, ulaze sljedeći i sljedeći i tako uvijek moram da ostanem prekovremeno, zbog onog, svima dobro poznatog “samo da pogledam”.
E pa, sada praktikujem, čim otkuca zadnji minut radnog vremena da kažem da zatvaram, da dođu sljedeći put. Nije to bitno, mogu se opravdati gazdi, a i da ne mogu, poenta je taj vaš stav, vidite da su zatvorena vrata, gdje zajunite? I još se nađete uvrijeđeni kad vam kažem da dođete neki drugi put. Pa i mi imamo život, ne svodi se on samo na posao. Možda imam bus, svoje obaveze, nisam dužna i ćao“, rekla je ova anonimna djevojka, prenosi “Kurir“…
Korisnici društvenih mreža su je potpuno podržali i smatraju da ima svoj život, a kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

Komentari