KAKO ZAMIŠLJAJU SVOJU SRODNU DUŠU: Raku nije važan ni izgled, ni novac, Škorpija traži saborca, a Blizanci nisu izbirljivi

Vi zamišljate srodnu dušu kao nekoga ko će vas podržavati cijeli život. Kao Ovan, imate puno snova i ciljeva koje želite ostvariti u životu, prenosi “Atma“…
Nikada se ne biste željeli naći u vezi koji vas sputava ili spriječava u ostvarivanju vaših snova, piše “Relationship rules”. Zato želite biti s osobom koja vas zapravo gura prema svim vašim ciljevima.
Bik
Vi ne reagujete dobro na nezadovoljstvo ili protivljenje. Vi ste tip osobe koja uvijek želi raditi stvari na svoj način i ne možete imati nekoga pored sebe ko vas navodi da sumnjate u sebe.
Zato je vaš idealni partner neko ko će vas slijepo podržavati i pobrinuti se da se zadovolji vaše potrebe.
Blizanci
Niste baš izbirljivi i to je dobra stvar. Vrlo ste prilagodljivi i dobro se slažete sa svim vrstama ljudi. Ali kada je riječ o pronalaženju vaše srodne duše, uvijek želite nekoga ko vam neće stvarati probleme u životu.
Morate biti s nekim zbog koga ćete se osjećati ugodno u svojoj koži.
Rak
Više nego bilo šta drugo u životu, vi se želite osjećati voljenima. Vama je apsolutno važno da osjetite i iskusite ljubav na način koji ste oduvijek željeli.
Nije važno kako izgleda vaša srodna niti koliko zarađuje; sve što vam je važno je da vas voli bezuslovno i bez ograničenja.
Lav
Dok odbijate priznati da postoji neko ko je samo “namijenjen vama”, istina je to da je vaš idealni partner osoba koja će učiniti da se osjećate bolje.
Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih pa morate biti s nekim ko je u stanju poštovati vaše potrebe u tom pogledu.
Djevica
Vi ste perfekcionista, ali vjerovatno to već znate. Drugim ljudima je ponekad teško biti u vašem društvu zbog nevjerovatno visokih standarda koje ste im postavili.
Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja može tolerisati vašu potrebu za savršenošću.
Vaga
Vi ste vrlo društveno stvorenje. Volite se okružiti prekrasnim ljudima zbog kojih se osjećate bolje. Volite biti s prijateljima koji vam daju pozitivnu energiju koja vam je potrebna da bi se kretali kroz život.
Zato vam treba srodna duša koja podržava vašu društvenu lepršavost. To je osoba koja će voljeti vaše prijatelje jednako kao i vi.
Škorpija
Vi ste sasvim borbena osoba. Ne bojite se braniti svoje stavove i boriti se kad god morate.
Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja je spremna biti uz vas bez obzira na sve; osoba za koju možete biti sigurni da će uvijek držati vašu stranu.
Strijelac
Vaš idealan partner i srodna duša je praktični komedijaš. To je najvažnija stvar koju tražite u životnom partneru. Kao Strijelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci.
Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas zasmijavati cijelo vrijeme. To je najbolji scenario za vas.
Jarac
Vi ste vrlo snažna i principijelna osoba. Smatrate sebe vrlo moralnom osobom koja nikada ne bi kompromitovala svoju etiku i načela. Ne vjerujete da ciljevi opravdavaju sredstva i uvijek čvrsto vjerujete u pravdu.
Vaša srodna duša je neko ko će s vama dijeliti temeljne moralne i etičke vrijednosti.
Vodolija
Vaša srodna duša je neko s kim ste emocionalno i intelektualno na istoj talasnoj dužini. Imate vrlo moćan um koji je sposoban za velike stvari. Znate kako ući u dubine svoga uma na način na koji mnogi ljudi ne znaju.
Zato, kako se ne biste dosađivali u svom životu, trebate biti s nekim tko može podstaći vaš intelektualni kapacitet. Trebate nekoga ko može pratiti vašu inteligenciju i dubinu.
Ribe
Vaša je umjetnost važna za vas. Vi ste emocionalna osoba i uvijek ste u potrazi za umjetničkim izrazom kroz koji ćete kanalizovati svoje osjećaje. Zato treba da pronađete srodnu dušu koja će podstaći vašu umjetničku snagu.
Vaša srodna duša je neko ko vas može nadahnuti da stvorite najbolje stvari u vašem životu.

Komentari