KRALJICE HOROSKOPA: 8 razloga zbog kojih će svaki muškarac pasti na koljena pred ženom rođenom u znaku StrijelcaS obzirom na to da je ovo vatreni znak, one su veoma strastvene, uzbudljive i ljubavnici iz snova.
Ali to nije sve, već samo početak:
1. Žene Strijelčevi su najbolji znak u Zodijaku kada je potrebno oraspoložiti nekoga.
Niko ne može da vas razveseli kao one.
2. Vjerovatno ne možete da prestanete da prijateljima nabrajate sve njene nevjerovatne osobine jer se čini da je lista beskonačna, piše “Telegraf“…
Žene rođene u ovom znaku su veoma razigrane, znaju da saslušaju tuđe probleme, inteligentne su i uvijek su spremne da naporno rade kako bi ostavrile svoje ciljeve.
3. Pored nje nikada ne morate da se pretvarate.
Sa ženama Striječevima uvijek možete da se glupirate u krevetu i nikada ne morate da se previše trudite kako biste je impresionirali.
4. Nikada neće prestati da čini da se osjećate voljeno i najljepše moguće načine će vas podsjećati na sve posebnetrenutke koje ste zajedno imali.
Strijelčevi su jedan od najsentimentalinijih horoskopskih znakova. Oni čuvaju i njeguju sjećanja i odlično pamte čak i najmanje detalje u vezi.
5. Spremite se nezaboravan provod, jer je to jedini pravac u kom Strijelčevi idu.
Žene Strijelčevi će iz sveg grla pjevati, čak iako su potpuno promašile pjesmu, a najbolje od svega, imaju odličan smisao za humor.
6. Uvijek će vas motivisati i biti spremne da vas oraspolože.
Žena Strijelac će vam suncem obasjati tmuran dan, zapravo, svaki dan.
7. Biće vam najveći fan i podrška u životu.
Strijelčevi su najveći optimisti i uvijek će vidjeti samo ono dobro u vama.
8. Spremite se za ljubav vašeg života jer će uz vas biti cijeli život.
Žene Strijelčevi će uvijek biti uz vas, pogotovo kada se pojave problemi jer se osobi koja je ljubav njihovog života posvećuju 100 posto.

Komentari