Novac, ljubav ili sreća? Tajno značenje brojeva u vašem životu

Na primjer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da bi u vaš život mogla ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4). U nastavku provjerite šta znače pojedini brojevi, a čak i ako ne vjerujete u numerologiju jednostavno se zabavite analizom, piše “Zadovoljna“…
Broj 1. Vrijeme je za novi početak. Morate prošlost ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i riskirajte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svog (pack) i napokon prihvatite svoju individualnost.
Broj 2. Morate naučiti sarađivati s drugima i budite diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti svoju intuiciju.
Broj 3. Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritikovanja i žaljenja.
Broj 4. Prizemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i štedite novac. Započnite stvarati osonovu za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.
Broj 5. Očekuju vas pozitivne promjene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promjenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi.
Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje porodice ako je još uvijek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svojem partneru i provodite s njim više vremena.
Broj 7. Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napokon napredovali.
Broj 8. Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju vlastitog posla. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate i finansijski uspjeh. Suočite se sa svojom finansijskom situacijom, ako ste u dugovima, ne odgađajte njihovo otplaćivanje.
Broj 9. Iz svog života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Nakon toga riješite sve konflikte s porodicom ili prijateljima kako biste popravili odnose do kojima vam je stvarno stalo.
Broj 0. Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji s drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspjeh.

Komentari