Osam razloga zašto ne želi se*s sa vama

Ne posvećuje mi dovoljno pažnje i to me zaista frustrira”, rekla je Margot (23). “Ako je već stalno gledao u telefon dok smo bili izvan kuće, zaista očekujem da mi posveti pažnju u krevetu. Ne želim samo da budem neka osoba pored njega, želim da mu bar u tom trenutku budem ja na prvom mjestu.”
ŽVAĆETE OTVORENIH USTA
“Ako nema manire za stolom, to mu je veliki minus”, kaže Kiti (38).
“Ako priča punih usta, a nakon toga čačka zube, neka bude siguran u to da sljedećeg sastanka, a ni se*sa neće ni biti.”
NE OSJEĆA SE SE*SI
Ponekad, bez obzira na to koliko joj govorite da je lijepa, privlačna, ne činite situaciju boljom. Ukoliko se ona ne osjeća tako, biće joj potrebno vrijeme da povrati samopouzdanje.
“Znam da tako pokazujem koliko sam nesigurna u sebe, ali ako se ne osjećam se*si, teško mi je da se pretvaram da sam raspoložena”, kaže Sara (35).
IMATE PREVIŠE ILI PREMALO SAMOPOUZDANJA
Iz razgovora sa nekoliko žena, saznali smo da ih privlače oni muškarci sa umjerenim samopouzdanjem.
“Muškarac mora da napravi neki balans između nesigurnosti i samouvjerenosti, ako želi da me odvuče u krevet, jer u suprotnom ja ne gubim vrijeme sa njim”, kaže Reichel (27).
NIJE SIGURNA ŠTA MISLITE O NJOJ
Razmislite o tome kako se ponašate dok pričate sa njom. Ukoliko vidite da je nesigurna i da ne može da procijeni da li vam se dopada ili ne, manje su vam šanse da je odvučete u krevet.
“Postoje oni muškarci koji dok su sa vama uspješno flertuju, ali preko poruka su prilično hladni. Bez obzira da li je riječ o neobaveznom se*su ili ne, važno mi je da znam sa kim imam posla”, kaže Hejli (36).
SAMO PRIČATE O SE*SU
Flertovanje je svakako dobar način da je zainteresujete, ali previše aluzija na se*s baš i nije.
“Tip zaista može da ostavi utisak na mene, ali onog trenutka kada počne da aktivno priča o se*su, mišljenje se mijenja. Ako ne možeš da se suzdržiš od razgovora o se*su u prva dva sastanka, nisi vrijedan toga da imam se*s sa tobom”, kaže Alicia (34).
NISTE UPORNI
“Taj momak mi se zaista sviđao i u prvih nekoliko sedmica, izlasci su nam bili lijepi, sve dok do onog trenutka kada je prestao da se trudi i kada nam je svaki sastanak bio jednoličan”, rekla je Jenis (29).
ISTIČETE FINANSIJSKU SITUACIJU
Neki momci smatraju da novcem mogu da impresioniraju djevojku, ali pretjerano isticanje finansijskog statusa, može loše da se odrazi.
“Jednom sam izašla sa dečkom koji mi se zaista sviđao, ali tokom cijelog sastanka on je pričao o tome koliko novca ima. Tada sam zapravo osjetila njegovu nesigurnost i bila sam bijesna, jer je on očigledno mislio da sam sponzoruša”, Gabriela (38), piše “Men's health“…

Komentari