OVO je TEŽAK znak Zodijaka – Ako ste ga sposobni “podnijeti”, bit će pun ljubavi i vjernosti!

Govorimo o – Djevicama!
1. Djevice su osjetljive, zato budite pažljivi s njenim osjećajima
Djevice će svoje osjećaje držati pod kontrolom, jer znaju da su pretjerano osjetljive, a ne žele pretjerano reagovati. Kada dođe do toga da izjavljuje što je muči, to može izaći na eksplozivan način jer je to dugo vremena držala u sebi.
Pružite joj sigurno mjesto za izražavanje tih osjećaja, umjesto da se “istresete” na nju onda kad eksplodira.
Njoj je samo potreban osjećaj da ju se čulo i razumjelo, a nakon što izbaci sve te osjećaje, ona se može opustiti. Pripremite se za sljedeću eksploziju, jer nažalost, to vjerojatno neće biti ništa manje eksplozivno. Gomilanje emocija u sebi je ono što ona najbolje radi.
2. Recite ono što mislite i mislite ono što govorite
Djevica mrzi mentalne igre i ne voli nagađati kako se osjećate ili donositi pretpostavke. To je izluđuje! Ona smatra mentalne igrice i uskraćivanje emocija nezrelim i potpunim gubitkom svoje energije.
Njoj je najvažnija otvorena komunikacija, ali ipak učinite to s taktom, molim vas. Biti iskren je jedna stvar, a nešto sasvim drugo je ako ste grubi i bezobzirni. Zapamtite da su Djevice osjetljiva stvorenja i ophodite se s njima na ljubavni, nježni način.
3. Kada ste s njima, red i čistoća su najbitniji
Djevice vole savršeni red i pedantnu čistoću. Ako se spremate na suživot s Djevicom, ne bacajte svoju odjeću na pod, ne ostavljajte suđe u sudoperu i ne ostavljajte novine razbacane unaokolo u kuhinji. Djevica je tako opsesivno uredna da doslovno ne može funkcionisati u bilo kojoj vrsti haosa.
Ne očekujemo da se pridržavate naših smiješnih organizacionih standarda, ali samo pokušajte imati saosjećanja za činjenicu da vaša Djevica ima malo opsesivno – kompulsivni poremećaj i to će, nažalost, uticati na vas.
4. Ugađajte joj, jer Djevica to neće učiniti sama za sebe
Djevice puno brinu o drugim ljudima i vole se osjećati potrebno, ali često su joj te tuđe potrebe važnije od njenih. Pomozite joj oko toga.
Ona će rijetko to učiniti za sebe pa joj je potrebno da neko drugi to učiniti za nju.

Komentari